Ajankohtaista

Maksamalla seuran jäsenmaksun pääset vaikuttamaan yhteisiin asioihin sekä edesautat seuramme toimintaa.
Tulosta itsellesi seuramme luistelukoulumainos ja vie se vaikkapa lähikaupan ilmoitustaululle tai anna koulukavereille ja muille tuttaville. Yhdessä saamme aikaan enemmän!
Oletko kiinnostunut ohjaamaan lapsia, nuoria tai aikuisia luistelukoulu- ja harrasteryhmien tunneilla ensi kaudella? Toimi NYT!
Taitoluistelun erikoisliike Lucky Skate on lahjoittanut EVT:n luistelukoululaisille etukuponkeja taitoluistinostoksia varten.
Myyrmäen sunnuntain Tenava-, Piruetti- ja Teiniryhmien aloitus on siirtynyt viikolla eteenpäin viikolle 37 kiekkoturnauksen vuoksi.
Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry järjestää yksinluistelun kutsukilpailun syyskuun loppupuolella kotihallissaan. Nyt etsimmekin reippaita talkoolaisia auttamaan kaikenlaisissa kisajärjestelyissä!
Kansainvälinen urheiluvarustejätti Reebok on Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden uusin yhteistyökumppani.
Suomen Taitoluisteluliitto on julkaissut sekä yksin- että muodostelmaluistelun tulevan kilpailukauden lohkojaot.
Seuramme kilpailevat muodostelmajoukkueet ovat saaneet uuden fyysiikkavalmentajan opiskelemaan siirtyneen Lauri Kaliman tilalle.
Seuran johtokunnan kokousten ajankohdat päivitetään tästä lähtien internetsivuillamme olevaan tapahtumakalenteriin.