Mitalijuhlaa EVT:n kutsukisoissa

Sunny Steps - pronssia
Cool Steps - pronssia
Hot Steps - hopeaa

EVT:n kansalliset muodostelmaluistelujoukkueet menestyivät erinomaisesti seuran järjestämässä kutsukilpailussa Tikkurilan Trio Areenalla sunnuntaina 7.12.2014. Seuran jokainen joukkue nappasi kisoista mitalin kotiintuomisina.

Tulokasjoukkue Little Steps voitti sarjassaan ylivoimaisesti kultaa huippupisteillä 78,25.

Minorien Sunny Steps ja kansallisten noviisien Cool Steps luistelivat hienosti pronssille kovatasoisissa sarjoissaan. Coolien pistesaldo oli 59,00 ja Sunnyjen 80,75.

EVT:n järjestämät kutsukisat keräsivät yhteensä 41 luistelujoukkuetta ympäri Suomea. Tulokas-, minori- ja noviisisarjan palkintojenjako huipentui alkuillasta vauhdikkaaseen jäädiscoon, jossa joulupukkikin kävi näyttämässä luistelutaitojaan. Kisat alkoivat jo aamulla kansalliset juniorit -sarjalla, jossa Hot Steps luisteli hienosti hopealle sarjassaan pisteillä 81,00 jääden voittajajoukkueelle vain 0,5 pistettä.

Onnea kaikille EVT:n joukkueille loistavasta menestyksestä ja kiitos kannustajille mahtavasta kisatunnelmasta!

Tarkemmat tulokset löytyvät kisasivuilta http://evt.sporttisaitti.com/kilpailut-competitions/muodostelmaluistelu/kutsukilpailu-7-12-2014/tulokset/.