EVT:lle kultaa, hopeaa ja pronssia Tiksi IceClub -kutsukisoista!

11.1.2015

Sunny Steps ja Dream Steps mitalit kaulassa
Little Steps lähdossä noutamaan kultamitaleitaan

Little Steps voitti jälleen kerran kultaa Tulokkaat-sarjassa perusvarmalla luistelullaan. Avaruusaiheiset pikkulinnut osuivat peliteeman mukaisesti ritsoillaan napakymppiin joukkueen saavuttaen samalla menneillään olevan kauden ennätyspisteensä 80,00.

Dream Steps taituroi SM-noviiseissa hopealle pisteillä 82,75 hurmaten yleisön musiikillisestikin kauniilla Winterspell-ohjelmallaan.

Sunny Steps saavutti kiehtovalla ja monivivahteisella Pahatar-teemallaan Minorit-sarjan pronssia 78,75 pisteellä jääden hopeasijasta vain pisteen päähän.

Last Steps luisteli Aikuiset-sarjassa viidennelle sijalle saavuttaen myös joukkueen tähän saakka kauden ennätyspisteet 55,50.

Lisätietoa ja kaikki tulokset löytyvät kisasivuilta: http://tikkurilantaitoluisteluklubi.sporttisaitti.com/kilpailut/tiksi-iceclub/tiksi-iceclub-2015/tulokset/

Onnittelut kaikille EVT:n joukkueille loistavasta kisamenestyksestä ja kiitos Tikkurilan Taitoluisteluklubille hyvin järjestetyistä kutsukisoista!