Muokan kevätjuhlassa 1.4.2015 palkittiin joukkueita ja tsemppareita

2.4.2015

Pukuloistoa menneiltä kausilta
Pukuloistoa menneiltä kausilta
Kauden 2014-2015 tsemppariluistelijat
Kauden 2014-2015 tsemppariluistelijat
Valmentajatiimi kukitettuna
Valmentajatiimi kukitettuna

EVT:n muodostelmajoukkueet järjestivät kevätjuhlan 1.4.2015. Ohjelmassa oli joukkueiden esityksiä ja kauden 2014 palkitsemiset. Vuoden menestynein joukkue on Hot Steps!

 

Kevätjuhla alkoi EVT:n hallituksen tervehdyksen jälkeen Ice Stepsin järjestämällä vanhojen kisapukujen muotinäytöksellä – lavalla nähtiin pukuloistoa vanhoista Littaripuvuista tämän kauden Ice Stepsien kisapukuihin.

Juhla jatkui Dream Stepsin sekä Sunny Stepsin esittämillä kisatansseilla muidenkin joukkueiden heiluessa kisoista tutuiksi tulleiden musiikin ja muuvien tahdissa. Illan musiikillinen anti jatkui Cool Stepsin lauluesityksellä sekä huilu- ja viuluduolla by Hot Steps.

Ennen palkitsemisia Steps on Edge –joukkue järjesti yleisölle muodostelmaluisteluaiheisen tietovisan – hyvin oli historiatieto tietovisajoukkueilla hallussa, jaetulle ykkössijalle selviytyi useampikin joukkue samalla pistemäärällä valkkujoukkueen kanssa.

Valmentajatiimi palkitsi joukkueiden tsemppariluistelijoina:

 • First Steps: Aava Kekkonen
 • Next Steps: Selina Harjunen
 • Little Steps: Aline Matikainen
 • Sunny Steps: Henna Välimäki
 • Dream Steps: Elina Talvisto
 • Ice Steps: Ella Kangas
 • Cool Steps: Elina Sipilä
 • Hot Steps: Ada Väisänen
 • Steps On Edge: Jonna Mikkonen
 • Ex-Steps: Minna R.
 • Last Steps: Elina Tuomikoski

Vuoden kansainvälisen suorituksen palkinnon sai Dream Steps, joka osallistui kauden aikana kovatasoisimpaan noviisisarjan kilpailuun French Cupiin luistelemalla hyvän puhtaan suorituksen.

- Yli puolet kisakokoonpanosta luisteli ensimmäistä kertaa kansainvälisessä kilpailussa ja joukkue saavutti mahtavasti neljännen sijan, perusteli valintaa muodostelmaluistelun päävalmentaja Susanna Pajari.

Vuoden kehittyneimmäksi joukkueeksi valittiin Little Steps, joka pääsi nopeasti syksyllä jatkamaan harjoituksia hyvin säilyneenä joukkueena. Tulokkaille hyvin sopiva ohjelma on tuonut useita mitaleja kauden aikana.

- Joukkue on mennyt paljon eteenpäin ja erityistä kehittymistä on tapahtunut esiintymisessä ja suoritusvarmuudessa, totesi Pajari Littareiden edistymisestä.

Vuoden tsempparijoukkueen maininnan sai Ice Steps. Viime keväänä hurjasti nuorentunut joukkue on ollut todellisten haasteiden edessä tällä kaudella.

- Vuoristorataiseen kauteen on mahtunut paljon pettymyksiä, mutta jokaisen pettymyksen jälkeen joukkue on kasannut itsensä eikä ole antanut periksi, mainitsi Pajari.

Vuoden menestyneimmän joukkueen palkinnon sai Hot Steps, joka on saavuttanut tyylikkäällä ohjelmallaan kauden aikana seitsemästä kilpailusta kuusi mitalia, mm. ensimmäisen valintakilpailun voiton ja aluemestaruuskilpailuiden hopeasijan.

- Loppukilpailussakin mitali oli harmittavan lähellä. Näillä saavutuksilla Hotit olivat seuramme menestynein joukkue, hehkutti Pajari.

Juhla huipentui muodostelmavalmentajien kukittamisiin ja koko juhlaväen kakkukahveihin. Kiitos kaikille kevätjuhlaan osallistuneille!