EVT hakee yksinluistelun päävalmentajaa

4.1.2016

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on noin 500 luistelijan elinvoimainen ja kehittyvä taitoluisteluseura, jossa voi harrastaa ja kilpailla taitotasonsa mukaisesti niin yksin- kuin muodostelmaluistelussakin.

Haemme nyt joukkoomme juuri Sinua yhteistyökykyinen, innostava, kannustavan ja positiivisen työotteen omaava valmentaja. Koet paloa uudistaa ja kehittää koko seuran toimintaa ja sinulla on rohkeutta muuttaa asioita tarvittaessa. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja sitoutumista pitkäjänteiseen työhön.

Päävalmentajana vastaat oman lajisi valmennuksen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä kehitystyöstä yhteistyössä muodostelmaluistelun päävalmentajan, toiminnanjohtajan, hallituksen ja tuntivalmentajien kanssa. Yksinluistelutiimissä työskentelee kaksi päätoimista valmentajaa ja joukko tuntivalmentajia. Päävalmentajan toimenkuva on monipuolinen ja tarjoaa mahdollisuuden työskennellä eri ikäisten luistelijoiden kanssa. Työajat ovat vaihtelevat ja painottuvat iltaan ja viikonloppuun.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään 2. tason valmentajakoulutus ja vankka kokemus valmennustyöstä. Korkeampi koulutus katsotaan eduksi hakijalle. Tehtävän vastaanottamisesta voidaan sopia yhdessä hakijan kanssa.

 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 22.1.2016 mennessä sähköpostitse toiminnanjohtaja Sanna Vuoriselle, evt.sannavuorinen@gmail.com. Sanna vastaa mielellään lisäkysymyksiin tehtävästä numerossa 050 596 2880.

 

Lisätietoa seurasta löydät kotisivuilta http://evt.sporttisaitti.com/