Debytanttien kultafinaali Oulussa-tulokset

20.2.2016

Jenni, Nea ja Alisa
Jenni, Nea ja Alisa
Jenni kisapäivänä aamuisella happihyppelyllä
Jenni kisapäivänä aamuisella happihyppelyllä

Debytanttien kultafinaali käytiin tänään Oulussa, Oulunsalon jäähallissa. Kilpailussa oli mukana Suomen debytanttien kovin kärki, 23 luistelijaa.
EVT:n debytantit Alisa, Jenni ja Nea olivat jokainen luistelleet paikan tähän finaaliin.
Kaikki kolme paransivat omia ennätyspisteitään tässä erittäin kovatasoisessa ja hyvin tasaisessa kilpailussa. Onnistuneita suorituksia nähtiin paljon.

Jenni luisteli sijalle 9. jääden vain kolmen pisteen päähän voittajasta. Ohjelma oli lähes virheetön, ainoastaan viimeisessä vaaka-vaihtopiruetissa oli pientä haparointia. Nelostason yhdistelmä- ja hyppyistumapiruetti, sekä bonuspuolella hienosti onnistunut 2Lz+2Lo (kaksoislutz-kaksoisritti) kerryttivät Jennin pistesaalista mukavasti. Uusiksi ennätyspisteiksi Jenni sai upeat 57,66.

Nean aina yhtä mukaansa tempaava Säkkijärven polkka oli tänäänkin yksi kilpailun mieleenpainuvimmista ohjelmista. Ohjelman paras elementti nähtiin heti ohjelman alkuun, vaaka-vaihtopiruetti pyöri niin upeasti että se keräsi tuomareilta +2 laatupisteet! Nean uusiksi ennätyspisteiksi kirjattiin 53,40 ja sijoitus 12.

Alisa kipusi uudella ennätyksellään hänkin pisteluvun 50 paremmalle puolelle pisteille 50,34 ja sijoitukselle 16. Alisan valttikortti on koko kauden ollut 4-tason yhdistelmäpiruetti ja sen tuomarit palkitsivat tänään lisäksi +1 laatupisteillä. Hypytkin napsahtelivat nätisti kohdilleen, ainoastaan viimeinen 2Lz+2T (kaksoislutz-kaksoistulppi) päättyi jään pintaan.

Onnittelut koko kolmikolle!


Tulokset: http://www.oulunluistelukerho.fi/sivu/fi/kilpaileminen/yl_kilpailut/debytanttien_ja_noviisien_loppukilpailu_2016/kf_ja_hf_2016_tulokset/