Taitoluistelun MM2017-kilpailun All Event -lipunmyynti alkoi

19.3.2016

MM2017-organisaatio tiedottaa 18.3.2016
Taitoluisteluliiton lehdistötiedote taitoluisteluseurojen käyttöön ja tiedoksi

 

Taitoluistelun MM2017-kilpailun odotettu All Event -lippupakettien myynti käynnistyi perjantaina 18.3.2016.

Lippupaketteja tulee myyntiin alkuvaiheessa kaksi. Molempiin kuuluu kaikki kahdeksan kilpailutapahtumaa, avajaisnäytös sekä mahdollisuus seurata harjoituksia. Mestareiden loppunäytös kuuluu sen sijaan vain toiseen lippupaketeista.

Yksittäisliput tulevat myyntiin vasta myöhemmin syksyllä.

- Uskomme, että lippupakettien myynti alkaa suotuisissa merkeissä, sillä varsinkin kansainvälinen kysyntä on ollut jo pitkään lupaavaa. Yksittäislipuille tulemme rakentamaan useita hintaluokkia sillä toivomme, että mahdollisimman monella, kuten perheillä, olisi mahdollisuus päästä seuraamaan kisoja. 
- Lupaamme, että katsojalla tulee olemaan nähtävää ja koettavaa kaikille aisteille niin jäällä kuin  Hartwall Arenan käytävilläkin. Tavoitteenamme on järjestää tapahtuma, jollaista ei lajin arvokilpailuissa ole ennen nähty, MM2017-kilpailun pääsihteeri Henri Nordenswan lupaa.

Taitoluistelun MM-kilpailut järjestettiin Helsingissä viimeksi vuonna 1999. Euroopan mantereella lajin MM-kilpailuja ei ole käyty 2012 jälkeen. Vuonna 2017 mielenkiintoa lisää se, että Helsingissä jaetaan maapaikat seuraavan vuoden talviolympialaisiin. Moni entinen huippuluistelija tekeekin juuri olympialaisia edeltävänä kautena paluun takaisin kilpajäille. Esimerkiksi Italian Carolina Kostnerin sekä kanadalaisten jäätanssijoiden Tessa Virtuen ja Scott Moirin leiristä on lupailtu paluuta ensi kaudeksi.

Helsingin MM-tapahtuma esittäytyy näkyvästi urheilijoille, yleisölle sekä lehdistölle Yhdysvaltojen Bostonissa pääsiäisen jälkeen käytävissä MM-kilpailuissa. Bostonissa ratkeavat myös urheilijoiden maakohtaiset edustuspaikat kotikisoihin.

 

Taitoluistelun MM2017-kilpailut luistellaan Helsingissä, Hartwall Arenassa 29.3.−2.4.2017.

 

Lippujen lisäinfo: www.helsinki2017.com
Lippujen myynti: www.lippu.fi/worlds2017