Puheenjohtajan terveiset

24.4.2016


Mukavaa taukoa kaikille.

Eilinen (16.4.16) kaunis päivä päätti hienon ja vivaihteikkaan kauden. 
Eilistä kevätnäytöstä katsoessani koin suurta ylpeyttä ja kunniaa olla osana EVT yhteisöä ja talkootyötä. Oli ihanaa nähdä ulkona näytöksen välissä kaikki leikkivät ja nauravat lapset sekä nuoret. Toivon että te vanhemmat ja isovanhemmat sekä muut seuran kannattajat näette saman ja saatte siitä kiitosta osaltaan työstänne ja tuestanne jota teette seuran ja luistelijoiden eteen. 
Saitte minut hymyilemään ja se on palkinto onnistuneesta työstänne ja menestyksestä jäällä, ainakin minulle.

Haluan kiittää teitä kaikkia vanhempia, luistelijoita sekä talkootyöläisiä. KIITOS.

Olemme aloittaneet useita muutoksia seurassa jotka yhtenäistävät toimintaamme kasvamalla edelleen paremmaksi ja suuremmaksi seuraksi sekä tukemaan nuoria tulevaisuudessa. Emme myöskään halua unohtaa meidän vanhempien hyvää oloa mukana tukemassa lapsiamme koulussa ja luistelussa. Toivon ja uskon että pystymme ensi kaudella taas onnistumaan yhdessä.

Toivon myös että näemme Hallituksen kanssa teidät seuran jäsenet kevätkokouksessa suurella osanottomäärällä ja tulette kuulemaan seuran tulevaisuuden ajatuksia sekä tavoitteita ja rakentamaan kanssamme sitä yhdessä edelleen paremmaksi. Nyt meillä on kaikki mahdollisuudet.

Suuri kiitos teille kaikille tästä kaudesta. Arvostan suuresti panostanne ja jaksamistanne.

Ystävällisin kevätterveisin Tomi Ek