Muodostelmaluistelun SM 2. valintakilpailun tuloksia - Dream Steps ja Ice Steps kohti SM-kisoja!

4.12.2016

Dream Steps - vapaaohjelma
Dream Steps - vapaaohjelma
Ice Steps - lyhytohjelma
Ice Steps - lyhytohjelma
Ice Steps - vapaaohjelma
Ice Steps - vapaaohjelma

Muodostelmaluistelun SM-kisapaikat on nyt jaettu. Helsingin jäähallissa 3.-4.12. järjestetyissä SM-sarjojen 2. valintakilpailuissa nautittiin taidokkaasta muodostelmaluistelusta ja jännitettiin joukkueiden sijoituksista.

 

Lauantain SM-noviisisarjan 1 lohkossa kilpaillut Dream Steps paransi hieman kauden aikaisempia pisteitään ja luisteli vauhdikkaalla ihmetekoja ja supervoimia sisältäneellä The Icredibles teemallaan 42,49 pistettä – kovatasoisessa lohkossa suorituksella saavutettiin viides sija.

”Dream Steps luisteli ohjelmansa muutamaa virhettä lukuun ottamatta varmalla otteella. Suoritus oli siisti ja energialtaan hyvä! Paransimme pisteitä ensimmäisestä kilpailusta ja lunastimme paikan muodostelmaluistelun SM-kilpailussa”, kommentoi päävalmentaja Jenika Timonen

SM-juniorit Ice Steps luisteli lyhytohjelmakilpailussa 31,93 pistettä tunteikkaalla teemallaan Rumor has it ja sunnuntain vapaaohjelmassaan joukkue onnistui korottamaan reilusti pisteitään ohjelman Dreamcatcher kerätessä 62,31 pistettä - unisieppari hoiti hommansa! Sijoitus viikonlopun kokonaiskilpailussa jäi hyvästä loppukiristä huolimatta kymmenenneksi.

”Ice Steps selviytyi viikonlopusta tilanteeseen nähden erinomaisesti. Kuluneet viikot ovat olleet sairasteluiden ja loukkaantumisten vuoksi haastavia ja kilpailuun lähdettiin Dream Steps vahvistuksella. Lyhytohjelma taisteltiin pienellä jännityksellä. Vapaaohjelma oli tunteita nostattava, rauhallinen ja todellinen työvoitto! Joukkue onnistui parantamaan ensimmäisen valintakilpailunsa pistesaldoa yli kymmenellä pisteellä. Viikonlopun aikana Ice Steps osoitti todellisen taistelu tahtonsa ja tästä jatkamme entistä tarmokkaammin kohti tulevia koitoksia”, kertoi Timonen SM-junioreidemme viikonlopusta.

Lisätietoa kaikkien joukkueiden sijoituksista ja pisteistä tulossivuilta: http://www.figureskatingresults.fi/results/1617/MLSM2vk/index.htm

Muodostelmaluistelun SM2017-kilpailut järjestetään 25.-26.2.2017.

Onnittelut joukkueille SM-kisapaikosta!