EVT hakee päätoimista muodostelmaluisteluvalmentajaa

1.3.2017

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat EVT ry hakee päätoimista muodostelmaluisteluvalmentajaa

 

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on noin 500 luistelijan elinvoimainen ja kehittyvä taitoluisteluseura, jossa voi harrastaa ja kilpailla taitotasonsa mukaisesti niin yksin- kuin muodostelmaluistelussakin. Kilpailevia joukkueita seurassa on yhdeksän tulokkaista SM-junioreihin.  

Haemme nyt päätoimista muodostelmaluisteluvalmentajaa täydentämään nykyistä tiimiä.

Päätoimisena valmentajana toimit tiiviissä yhteistyössä kahden muun muodostelmaluistelun päätoimisen valmentajan, seurajohdon ja tuntivalmentajien kanssa. Toimenkuva on monipuolinen ja tarjoaa mahdollisuuden työskennellä eri-ikäisten luistelijoiden kanssa. Työajat ovat vaihtelevat ja painottuvat iltaan ja viikonloppuun.

Odotamme sinulta sitoutunutta, positiivista ja innostunutta työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Pätevyysvaatimuksena vähintään 1. tason valmentajakoulutus. Arvostamme myös muuta luistelua tukevaa ammatillista koulutusta sekä EVT:n tuntemusta. Tehtävän vastaanottamisesta sovitaan erikseen.

 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 10.3.2017 mennessä sähköpostitse toiminnanjohtaja Sanna Vuoriselle, evt.sannavuorinen@gmail.com. Sanna vastaa mielellään lisäkysymyksiin tehtävistä numerossa 050 596 2880.

 

Lisätietoa seurasta löydät kotisivuilta http://evt.sporttisaitti.com/