Kansallisten Senioreiden ja Junioreiden loppukilpailut 3.-4.3. Kouvola

6.3.2017

Jenna ja Annika Kouvolan Lumon Areenalla
Jenna ja Annika Kouvolan Lumon Areenalla

Kansallisen Seniorimme, Jenna Hienosen, upea kausi sai hienon päätöksen loppukilpailun pronssisijoituksen muodossa.

 

Seniorit (11 finalistia)

1. Kiira Kivisaari ETK 102,81

2. Asta Palmgren TRT 102,23

3. Jenna Hienonen EVT 96,96

 

Jennan mietteitä loppukilpailusta:

"Takana on nyt aurinkoinen loppukisaviikonloppu Kouvolassa! Perjantaina hyvien viimeistelytreenien jälkeen ajelimme valkku Ellan kanssa kohti kisakaupunkia. Lauantaiaamuun kuului jäähän tutustuminen, jonka jälkeen oli pikainen lepo- ja valmistautumishetki hotellilla ja sieltä jälleen hallille lyhytohjelmakisaan. Oli todella hyvä ja innostunut fiilis lähteä luistelemaan, vaikkakin jännitti aika kovasti. Alkusointujen soidessa hymy levisi huulille ja luistelin ohjelman keskittyneesti ja nauttien läpi. Suoritus riitti kolmanteen sijaan, josta oli hyvä lähteä vapaaohjelmaan. Loppulauantaipäivä kului rentoutuessa sekä junnujen hopeafinaalia kannustaessa :) Sunnuntaina jätin jäähän tutustumisen välistä ja keskityin rauhassa itse kisaan. Ella teki minulle ihanan ja kauniin nutturan, ja minulla oli terävä ja luottavainen olo ja sain tsempattua vapaaohjelmasta laadukkaan kokonaisuuden, vaikka sinne pari virhettä mahtuikin. Sain kuitenkin säilytettyä kolmannen sijani, ja siihen oli mielestäni oikein hyvä päättää tämä kausi ja ihana viikonloppu :)"

 

Junioreiden loppukilpailuun oli EVT:stä loppukilpailupaikan saanut paikan jo ensimmäisestä valintakilpailusta Annika Uusitalo. Annikan luistelu loppukilpailussa oli enemmän vastatuulessa ja sijoitus painui sijalle 21. Suoriutuminen loppukilpailuun on kuitenkin aina hieno meriitti ja arvokas päätös kaudelle!

 

Juniorit: (22 finalistia)

1.    Mariela Tapio TTK 109,44

2.    Ida Lund TRT 108,17

3.    Pinja Tauriainen HTK 107,95

-----------------

21.  Annika Uusitalo EVT 80,56

 

Annikan mietteitä loppukilpailusta:


Kisaviikonloppu ei ollut toiveitteni mukainen. Kummassakin ohjelmassa tapahtui sijoitustani pudottaneita virheitä, en päässyt suorituksissa tavanomaiselle tasolleni, muun muassa kaaduin lyhytohjelmassa harjoituksissa aina niin varman hyppy-yhdistelmän. Vapaaohjelmassa jännitys pääsi liian havaittavaksi ja komponenttipisteet jäivät alhaisiksi. Lisäksi vapaaohjelman kaikki hypyt eivät olleet puhtaita, laskeutumiset olivat osittain vajaasti kiertyneitä.

Onnistumisia ohjelmissani olivat hyvätasoiset, laadukkaat piruetit. Olen myös tyytyväinen suoritusvarmuuteni etenkin lyhytohjelmassa, kaatumisesta huolimatta harjoittelurutiini auttoi pitämään suorituksen kasassa

Tästä opittiin ja seuraavaksi tähtäimessäni on reilun viikon kuluttua Skate Malmö Ruotsissa.

kilpailun sivut

http://www.kookoojaataiturit.fi/kilpailut2/kotikilpailut/4-5-3-2017-seniorit-ja-juniorit-/