EVT onnittelee pitkäaikaista valmentajaansa Eve Uimosta!

6.4.2017

Opetus- ja Kulttuuriministeriö on myöntänyt ansioituneelle valmentajalle, Eve Uimoselle toiseksi korkeimman tunnustuksen valmennuksellisista sekä järjestöllisistä ansioista. Pitkäaikainen työ seuroissa LTL, HL ja EVT, sekä vastuutehtävät Taitoluisteluliitossa niin Maajoukkueen kuin Projekti-ryhmän vastuuvalmentajana on huomioitu muiden meriittien ohella.

Eve on ansioitunut Master Pro sekä Ammattivalmentajatutkinnon suorittanut vuonna 1983 työuransa Lahdessa aloittanut valmentaja, jonka työn jälkiä on nähty huipputasolla Suomessa. Luistelijoista tunnetuin, Mila Kajas, edusti Suomea arvokilpailuissa kolme kertaa niin EM-kuin MM-kilpailuissakin, sekä ylsi 1994 myös Suomen Olympiaedustajaksi Lillehammerissa.

Suomen Taitoluisteluvalmentajat ry:n alullepanema hanke toteutui parhaalla mahdollisella tavalla kun Suomen Valmentajat ry:n arvostuslautakunnan esityksestä EVT:n pitkäaikaiselle valmentajalle ja päävalmentajalle myönnettiin alkukeväästä 2017 Liikuntakulttuurin ja Urheilun Ansioristi. Ansioristi luovutetaan Evelle Suomen Taitoluisteluliiton kevätkokouksessa 22.4 2017.

 

Lämmin EVT-Onnitteluhalaus arvovalmentajalle!