Juulia Syrjänen, SM-Junioreiden 1. valintakilpailu Kouvolassa 14.-15.10.

15.10.2017Juulian kisaterveiset:

Vaikean lyhytohjelman jälkeen ei vapaaohjelmakaan luistanut niin kuin piti. Sjoitus 26./27 ja pisteet 75,13 kertovat vielä pitkän kilpailutauon jälkeen kisaruutiinin poissaolosta. Mutta eiköhän se kisaamalla taas sieltä löydy, päättäväisesti vaan eteenpäin!

----------------------------

13.10.

KooKoo Jäätaiturit järjestää viikonloppuna yksinluistelun ja jäätanssin SM-Seniorien ja -Juniorien sekä yksinluistelupoikien ja jäätanssin SM-Noviisien 1. valintakilpailun. Kilpailupaikka on Kuusankosken jäähalli Kouvolassa. Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita kilpailussa edustaa SM-Juniori Juulia Syrjänen. Lyhytohjelman musiikki on Le Petit Prince-elokuvasta ja vapaaohjelman musiikki Ezio Bosso: Clouds, the mind on the (re)wind.

18-vuotiaalla lukiolaisella on taustana melkein kaksi vuotta sitten muualla kuin taitoluistelun parissa sattunut tapaturma, leikkausten jälkeinen sinnikäs kuntoutus ja määrätietoinen paluu ylioppilaskirjoitusten lomassa kilpajäille. Keväällä Juulia pääsi jo kerran kilpajäille Skate Malmössä, mutta viikonlopun SM-valinta on siis ensimmäinen liiton alainen kilpailu lähes kahteen vuoteen.

Tsempit ja onnea kisaan ihanalle Juulialle!

kilpailun sivut

http://www.kookoojaataiturit.fi/kilpailut/kausi-2017-2018/yl-jt-sm-1-valintakilpailut/

 

tulokset ja aikataulut

http://www.figureskatingresults.fi/results/1718/YLSMJS1VK/index.htm