Minien lohkon II syksyn aluevalintakilpailu ja B-Silmujen kutsukilpailu, Tikkurila 4.11.

4.11.2017

Olivia Könönen
Olivia Könönen
Hertta Mankki
Hertta Mankki
Maisa Manninen
Maisa Manninen
Nelli Mannermaa
Nelli Mannermaa
Jenna Loman
Jenna Loman
Alise Kujala
Alise Kujala
Cecilia Orenius
Cecilia Orenius

                                                      teksti: Sirkka Kaipio

Lauantaina jännitys tihentyi Tikkurilan Jäähallissa kun 15 Miniä otti osaa lohkomme ensimmäiseen aluevalintakilpailuun. No, jännitys taisi lähinnä olla valmentajalla, sillä kaikki EVT:n luistelijat olivat vapautuneita ja rentoja jo tullessaan hallille. Pienten sarjan kilpailuissa on aivan mahtavaa olla - muut jutut täyttävät koppimaailman ja luistelusta pingottaminen on kaukana.

EVT:n tytöt luistelivat hyvät ohjelmat aivan omalla tasollaan. Parhaiten sijoittui Olivia Könönen kauniilla ja varmalla luistelullaan. Harry Potter-teemaisen ohjelman koreografian on laatinut Elina Ikonen ja se sujui jouheasti liikkeestä toiseen. Onnistuminen elementeissä palkittiin pistein 36,00 tässä tähtiarviointisarjassa ja lopputulos oli hieno 4:s sija.

Hertta Mankki luisteli nimipäivänsä kunniaksi kauniisti ja todella liukuvin luistimin. Vauhti siivitti koko ohjelmaa huipentuen hienoon vaakaliukuun, josta Hertta saikin erityismaininnan. Hertta sijoittui toiseksi parhaana EVT:läisenä 8:ksi.

Maisa Mannisen piruetit olivat kauttaltaan näyttäviä ja pyörivät vinhasti. Hyvä perusluistelu vei napakasti eteenpäin ja Axel-hyppy oli jo yhdelle jalalle vaikka kierrokset jäivätkin vielä vajaaksi.

Nelli Mannermaa luisteli tarkasti. Ohjelman kohokohta oli vaikea askelsarja, joka sujui puhtaasti hyvillä kaarilla. Kaunis luistelu, mutta kaatuminen Axel-hypyssä verotti tähtipisteitä tällä kertaa. Nellin sijoitus oli 12sta.

Jenna Loman luisteli ohjelman, jossa elämänsä ensimmäistä kertaa onnistui Axel-hypyissään. Jennan istumapiruetti tulkittiin kisan parhaaksi ja siitä hän sai erityismaininnan. Hyvä EVT!

Vielä odotetaan kevään valintakilpailua loppukisapaikkojen selviämiseksi. Tällä haavaa paikka on Olivian käsissä sekä Hertalla Hopeafinaaliin.

 

B-Silmujen kutsukilpailussa Alise Kujala sijoittui viidenneksi. Hyvät piruetit, kaunis hymy ja iloisesti vauhdilla läpiviety ohjelma palkittiin vaikka hypyissä olikin tällä kertaa epäonnea. Cecilia Orenius luisteli kauniisti musiikkia tulkiten ja pääsi pitkän loukkantumisesta johtuneen tauon jälkeen palamaan taas kilpailutunnelmiin.

                                                         

TULOKSIA:

 

Minit 2008 (15 osallistujaa)

 

1.Alisa Leinonen HL 40,67

2.Josefina Puiro HTK 40,33

3.Mila Kempinen MTK 37,67

4.Olivia Könönen EVT 36,00

8.Hertta Mankki EVT 32,33 erityismaininta: kaunis vaakaliuku

10.Maisa Manninen EVT 31,67

12.Nelli Mannermaa EVT 30,67

14.Jenna Loman EVT 29,00

 

 

B-silmut (28 osallistujaa)

 

1.Sara Parkkari TTK 44,17

2.Claudia Ulundu HTK 43,33

3.Saara Järvelä TL 43,00

5.Alise Kujala EVT 41,00

23.Cecilia Orenius EVT 29,67
 

 

 

kilpailun sivut: http://tikkurilantaitoluisteluklubi.sporttisaitti.com/kilpailut/ttk-n-jarjestamat-kilpailut-kaud/minien-syksyn-aluevalintakilpail/