Etelä-Vantaan Taitoluistelijat EVT ry hakee muodostelmaluisteluvalmentajaa

8.12.2017

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on noin 500 luistelijan elinvoimainen ja kehittyvä taitoluisteluseura, jossa voi harrastaa ja kilpailla taitotasonsa mukaisesti niin yksin- kuin muodostelmaluistelussakin. Kilpailevia joukkueita seurassa on kahdeksan tulokkaista SM-junioreihin.  

Haemme nyt muodostelmaluistelun tuntivalmentajaa täydentämään tiimiämme.  

Valmentajana toimit tiiviissä yhteistyössä muodostelmaluistelun päävalmentajan, seurajohdon ja muiden tuntivalmentajien kanssa. Toimenkuva on monipuolinen ja tarjoaa mahdollisuuden työskennellä eri-ikäisten luistelijoiden kanssa. Työajat ovat vaihtelevat ja painottuvat iltaan ja viikonloppuun.

Odotamme sinulta sitoutunutta, positiivista ja innostunutta työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Pätevyysvaatimuksena vähintään 1. tason valmentajakoulutus. Arvostamme korkeampaa koulutusta ja kokemusta SM-tason valmennuksesta. Tehtävän vastaanottamisesta sovitaan erikseen.

 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 22.12.2017 mennessä sähköpostitse toiminnanjohtaja Sanna Vuoriselle, evt.sannavuorinen@gmail.com. Voit kysyä lisää tehtävästä joko Sannalta numerossa 050 596 2880 tai muodostelman päävalmentajalta Susanna Pajarilta numerosta 0400 196 753.

 

Lisätietoa seurasta löydät kotisivuilta http://evt.sporttisaitti.com/