EVT hakee vahvistusta ML tiimiin

16.2.2018

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on vajaan 600 luistelijan elinvoimainen ja kehittyvä taitoluisteluseura, jossa voi harrastaa ja kilpailla taitotasonsa mukaisesti niin yksin- kuin muodostelmaluistelussakin. Kilpailevia joukkueita seurassa on kahdeksan tulokkaista SM-junioreihin.  

EVT tekee tiivistä yhteistyötä paitsi oman seuran sisällä yksin- ja muodostelmaluistelun kesken niin myös ja muiden vantaalaisten jääurheiluseurojen kanssa. Tällä kaudella aloitettu yhteisluistelukoulu jääkiekon kanssa on poikinut jo reilusti yli 100 innokasta lajin harrastajaa lisää.

Viime vuosina EVT on kehittänyt toimintaansa muutoinkin monin tavoin. Iloisia elämänmuutoksia on tapahtunut myös valmentajien keskuudessa ja siksi haemme valmentajakaartiimme vielä lisävahvistusta tuntivalmentajan muodossa.

Olet innostunut mahtityyppi, tiimityö- ja vuorovaikutustaitoinen. Sinulla on näkemystä ja ennen kaikkea kokemusta muodostelmaluistelun SM-sarjoista. Olet kiinnostunut valmentamaan kaiken ikäisiä, sekä kansallisten, että SM-sarjojen joukkueita.

Jos haluat osaksi mieletöntä tiimiä kehittymään ja kehittämään, olet etsimämme henkilö!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen toiminnanjohtaja Sanna Vuoriselle osoitteeseen evt.sannavuorinen@gmail.com.  Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Työn alkamisesta sovitaan erikseen.

Sanna vastaa mielellään lisäkysymyksiin tehtävistä numerossa 050 596 2880.

 

Lisätietoa seurasta löydät kotisivuilta http://evt.sporttisaitti.com/