Annina Saari EVT:n muodostelman päävalmentajaksi

8.3.2018EVT:n muodostelmaluistelu on saanut uuden päävalmentajan, Annina Saaren. 

Annina on valoisa persoona, naimisissa oleva kolmen lapsen äiti Etelä-Vantaalta, aivan läheltä Myyrmäen jäähallia. Kaikki hänen lapsensa harrastavat jääurheilua Myyrmäen jäähallissa, kaksi poikaa jääkiekon parissa ja yksi tyttö EVT:n luistelukoulussa.

Ensimmäiset luisteluoppinsa Annina on saanut Suomen parhaassa luisteluseurassa, EVT:ssä, huippuvalmentaja Sirkka Kaipion oppilaana. Hänen oma luistelu-uransa alkoi yksinluistelijana ja päättyi muodostelmaluistelun SM-senioritasolle.

Tämä määrätietoinen ja positiivinen nainen on suorittanut Valmentajan erikoisammattitutkinnon Vierumäellä vuonna 2007 ja jatkanut opintojen parissa kasvatustieteitä opiskellen viimeiset kaksi vuotta. Kasvatustieteen kandidaatin tutkinto valmistuu keväällä 2018.

Valmennusuran mainittavia saavutuksia ovat olleet sm-hopea x 2 noviisit, sm-pronssia juniorit ja useita kv-kilpailujen voittoja.

Annina on valmentanut Espoon Taitoluisteluklubissa vuodesta 2002 lähtien ja vuodesta 2007 alkaen hän on toiminut siellä muodostelmaluistelun päävalmentajana. Viimeiset vuodet ollut opintovapaalla suorittaen erityisopettajan tutkintoa sivuaineena liikunta- ja sosiaalipsykologia. 

Hänen vastuullaan ETK:ssa ovat olleet vuodesta 2002 alkaen Sm-seniori, Sm-juniori ja Sm-noviisijoukkueet. Kaudella 2017-2018 opintojen ohessa Annina on valmentanut Reflections-joukkuetta (Sm-juniorit, ETK).

 

TOIVOTAMME ANNINA "ANI" SAAREN LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI JOUKKOOMME!