Muodostelman valmennustiimi vahvistuu jälleen

19.3.2018


Jenikan jäädessä äitiyslomalle kauden 2017-2018 päättyessä remmiin astuu 25-vuotias, reipas ja oma-aloitteinen, upea nainen. 

 

Hän on omalla luistelu-urallaan luistellut sekä yksin että yhdessä, muodostelmassa SM-senioritasolla. Mutta toiminnan naisena hän on ehtinyt toimimaan myös joukkueen huoltajana ja jojona SM-senioritason joukkueella.  

 

Tämä valloittava tapaus on suuntautunut elämässään opetusalalle. Seitsemän vuoden kokemus kouluavustajana ja opettajan sijaisuuksista sekä yleis- ja erityisopetuksesta ovat antaneet hyvän pohjan kasvatustyölle myös valmentajana. Valmentajan tehtävissä hän onkin ehtinyt vaikuttamaan jo vajaa 5 vuotta ollen mukana valmennustoiminnassa kaiken tasoisilla luistelijoilla. 

 

Puuhakkaana naisena opiskelupaikka Turun yliopiston luokanopettajankoulutuksessa odottaa yhä, sillä palo rakkaan lajin ja urheilun pariin on vienyt mukanaan. Hän on kouluttautunut liikuntaneuvojaksi ja suorittanut  STLL:n 1-tason muodostelmavalmentajatutkinnon.

 

Uusi valmennusvahvistuksemme on Mari Giers. 

 

Marin vahvuuksia on suuri palo lajia kohtaan, innostaminen, vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataidot, oma taitotaso sekä monipuolinen harjoituttaminen.

 

Mari tulee Anin pariksi SM-juniorijoukkueelle ja avuksi SM-noviisijoukkueelle sekä minoreille. Vastuulleen hän ottaa Hot Steps joukkueen.

 

Marin terveiset luistelijoille:

"Minulle tärkeitä asioita valmentajana on, että luistelijat yrittävät parhaansa ja haastavat itseään. Myös joukkueen sääntöjen kunnioittaminen ja tavoitteiden tavoittelu on tärkeää. Olen itsekin valmis oppimaan uutta ja haastamaan itseäni."