Kauden 2017-2018 palkitut Luistelijat ja vapaaehtoiset

17.4.2018

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat jakoi lauantaina 14.4. perinteiset kierto- ja tsempparipalkinnot seuran luistelijoille näytösten jälkeen. Onnittelut kaikille palkituille!

Yksinluistelu


KIERTOPALKINNOT:

Vuoden EVT:n Urheilija: Emmi Peltonen (EM 9., Suomen Olympiaedustaja)

Hän on taitoluistelija, joka on osoittanut määrätietoisuutta pyrkiessään tavoitteisiinsa. Hän toimii hyvänä esimerkkinä muille seuran luistelijoille omalla osaamisellaan. Jatkuva kehittyminen on myös noteerattu kilpailutuloksin.

 

Ahkerin harjoittelija: Juulia Syrjänen

Juulia on lajissaan ehdotonta aatelia. Lukuisista vastoinkäymisistä huolimatta hän on jaksanut nousta feeniks linnun lailla yhä uudelleen sille tasolle, jolta on loukkaantumisen vuoksi joutunut väistymään. Iloisesti hymyillen,positiivisesti suhtautuen ja omaa aikaa ylimääräiseen harjoitteluun uhraten hän nousee esimerkilliseksi ahkeroitsijaksi.

 

Edistynein luistelija: Janette Mettälä

Janette on tällä kaudella nostanut teknistä tasoaan merkittävästi. Kohti kevätkautta sujuneet hyvät tekniikkaharjoitukset näkyivät tuloksissa, harvinaista herkkua päästä toisen valintakilpailun hopeamitalistina sarjansa Kultafinaaliin. Hyvä tulos on kokonaisvaltaisen kehittymisen seuraus ja sille tulee varmasti jatkoa.

 

Muodostelmaluistelu

 

KIERTOPALKINNOT:

Vuoden Menestynein joukkue: Cool Steps

Kansallisessa noviisisarjassa kilpaileva joukkue osoitti jälleen kauden aikana olevansa sarjansa ykkösjoukkue. Joukkue saavutti kauden aikana 5 kultaista mitalia ja 2 pronssista mitalia. Kirkkaimman mitalin joukkue otti kansallisten sarjojen loppukilpailuissa, joissa joukkue kruunattiin sarjan voittajaksi.

 

Vuoden Kehittynein joukkue: Dream Steps

SM-noviisisarjan joukkueemme on osoittanut huikeaa kehittymistä kuluneen kauden aikana. Vuosi sitten keväällä joukkue uudistui lähes täysin, mutta joukkue ei antanut sen häiritä, vaan lähti tekemään kovasti töitä kohti tavoitteitaan. Joukkue on osoittanut kauden aikana kehittymistä kaikilla osa-alueilla ja sen jäsenistä on muotoutunut tiivis sekä motivoitunut porukka. 

 

Vuoden Tsempparijoukkue: Ex Steps

Joukkue, josta näkyy rakkaus lajiin, hyvä joukkuehenki sekä tyylikäs luistelutaito. Joukkue, joka on kauden aikana nostanut harjoittelun tasoaan, ollut aktiivisesti paikalla ja osoittanut kuuluvansa oman sarjansa kärkijoukkueisiin. Tämä joukkue saavutti mitalin kaikissa kilpailuissaan kauden aikana hyvin sujuneilla kisasuorituksillaan

 

Vuoden Kansainvälinen saavutus: Dream Steps

Tuhkasta noussut Sm-noviisijoukkueemme liiteli upeasti Tulilinnun tarinaan perustuvan kilpailuohjelmansa tammikuussa järjestetyssä kansainvälisessä kilpailussa Göteborgissa. Joukkue esitti kaksi onnistunutta kilpailusuoritusta ja palkittiin hopeisin mitalein todella tiukassa ja kovatasoisessa kilpailussa.

 

TSEMPPARIPALKINNOT

Jokaisessa EVT:n luistelevassa joukkueessa tai ryhmässä on iloinen tekemisen henki. Sen luomisessa on avainasemassa sellainen luistelija, joka osaa hyvän harjoittelun taidon,on motivoitunut ja kaikkeen positiivisesti suhtautuva. Omalla olemuksellaan hän luo hyvää ryhmähenkeä ja valaisee motivaatiollaan koko ryhmän harjoitustilanteen. Nimensä mukaisesti tsemppari nousee aina ylös ja yrittää uudestaan ja saavuttaa tavoitteensa: Oppii sen minkä haluaakin oppia.

TIMANTIT: Enni Tervonen
FIRST STEPS: Nella Toikka
LITTLE STEPS: marija Komnatskaja

T1,2: Louna Hatula

NEXT STEPS: Anni Lindroos

SUNNY STEPS: Jenna Putkonen

T3,4: Venla Tsupari

COOL STEPS: Aleina Buga

HOT STEPS: Eerika Qvickström

T 5,6: Nea Koukonen

DREAM STEPS: Verna Penttinen

ICE STEPS: Bahre Sharipouf

T7: Vilma Forsman

STEPS ON EDGE: koko joukkue, erityisesti valmentaja Katri Vaittinen

EX STEPS: Ida Luukka
 

Seura

 

EVT FANI: Päivi Ketola

EVT ETEVÄ: Annariitta Virta