Emmi Peltonen Inge Solar Memorial - Alpen Trophy 14.-15.11. Innssbruck

14.11.2018

"Miehemme" matkalla upeassa kaupungissa Itävallassa!                Sirkka Kaipio

 

Olympiakaupunki Innsbruck oli saanut järjestettäväkseen ISU:n Challenge Series sarjan kilpailun, joka myös luisteltiin Olympia-jäähallissa. Nostalginen matka valmentaja Sirkalle, joka aikoinaan sisarensa Riitan kanssa harjoitteli samassa jäähallissa aina kesäisin usean vuoden ajan. Toki Innsbruckissa Sirkka vieraiii muulloinkin, mutta ei enää jäähallin sisällä. Siispä sitten 1970 luvun loppupuolen jälkeen tämä oli ensimmäinen kerta.
Kilpailu oli nimetty paikallisen valmentaja gurun mukaan Inge Solar Memorialiksi. Hän siirtyi taivaallisille valmennusareenoille noin vuosi sitten. Inge oli myös valmentajanamme kaikkien kesäleirien ajan. Päätin hauskuuttaa liittämällä tähän valokuvan, jossa Sirkka saa yksityisopetusa Ingeltä. Tarkkaa puuhaa nuorelle tytölle, joka tuolloin edusti Helsingin Jalkapalloklubia ja on kuvassa juuri ko seuran edustushamosessa. Takana virnistelee aina niin humoristinen Riitta kun sisko oli joutunut tiukkaan tilanteeseen. Kuva on vuodelta 1969.

 

Valitettavasti EVT:n luistelijan Emmi Peltosen matka päättyi keskeytykseen. Sitkeä yritys, mutta terveyshuolet koituivat tällä erää kohtalokkaaksi ja kisan jatkaminen ei ollut viisasta. Edessä on toipuminen ja sen jälkeen ponnekkaasti ja ilolla kohti seuraavaa kisaa, joka suunnitelmien mukaan on jo 26.11 alkava Tallinn Trophy. Sitten vuorossa ovatkin jo SM-kilpailut 15-16.12 Kouvolassa.
 

-------------------------

Emmi Peltonen kilpailee Itävallan Innssbrukissa Inge Solar Memorial - Alpen Trophyssa. Kilpailu kuuluu ISU: Challenger Series-kilpailusarjaan. Seniorinaisten lyhytohjelma luistellaan keskiviikkona ja vapaaohjelma torstaina.


Valtter Virtanen on seniorimiehissä kilpailujen toinen suomalainen.

Hyviä startteja molemmille!

livestream:

https://livestream.com/sportevents/events/7993037


aikataulut ja tulokset