Roman Galay, Tallinn Trophy 25.11.-2.12 Tallinna

30.11.2018                                                        kisaterveiset: Sirkka Kaipio

Onni ei ollut Romanilla myötä vapaaohjelmassa. Torstai-iltana käyty vapaaohjelmakilpailu oli harmittavan epäonninen. Roman aloitti hyvällä kaksoisaxelilla ja toinen Axel oli kolmoisaxel,  mutta se päätyi tällä kertaa kaatumiseen. Kolmoisflipin jälkeen ote herpaantui ja hypyt helpottuivat ennen viimeisen osan laadukasta kolmoisrittiä.

Harjoituksen oltua harkkahallissa ei tuntuma jäähän ollut paras mahdollinen, mutta tietenkin kaikille sarjan kilpailijoille tilanne oli sama. Valmistautumista häiritsivät pienet kiekkomiehet, joita halli oli täynnä verryttelytilassa, josta ohessa kuva kolmen joukkueen jo poistuttua paikalta. Suomessa ei tällainen tulisi kuuloonkaan ja siksi kisajärjestelyt ovatkin meillä ensiluokkaiset.


Seuraavaksi Suomeen ja kohti SM-kisoja.

 

tuloksia:
Miehet (22 kilpailijaa)
1  Maxim KOVTUN  RUS    247.55    1 1
2  Vincent ZHOU  USA  234.25  3    2
3  Anton SHULEPOV  RUS  230.30  2 3
16 Roman GALAY  FIN  167.23  7  18

----------------
28..11.

Iloinen onnistuminen lyhytohjelmassa
                                                                             


Roman esitti kovatasoisessa Tallinn Trophy Challenge Series -sarjan kisassa erinomaisen lyhytohjelmakokonaisuuden pistein 65,63 ja on seitsemäntenä 22 miesluistelijan joukossa.

Upea kolmoisaxel aloitti teknisesti hyvän hyppyjen kokonaisuuden. Kolmois-kaksois-yhdistelmä oli vaivaton ja soolokolmoisritti helppo ja korkea.

Askelsarjan taso oli hyvä kolme, mutta pirueteissa arviointi oli tarkkaa ja tiukkaa ja pienet tarkkuusvirheet verottivat vaikeustasoja.

Tämä tietää hyvää ajatellen tulevia SM-kisoja. Plakkarissa on kahden kolmoishypyn yhdistelmä ja toki - ne piruetit!

Ohessa kuva kentän reunalta, jossa valmentaja Sirkka aloitti työn juomapullon kohdalta. Rekvisiitta lisääntyi harjoituksen aikana pala kerrallaan. Matkassa mm akkreditointikortti, vara-cd, nenäliinat, teippirulla, kuulokkeet, puhelin, liivi, fleece ... , siinä sitten siirtyminen hitaasti aina vain sivummalle. Mutta onneksi kentän reuna on pitkä!

Vapaaohjelma kisataan huomenna illalla.


livestream

tulossivu

kisaterveiset: Sirkka Kaipio