STR:n aikuisten kutsukilpailu 6.12. Raisio

12.12.2018

Tuuli Virtanen (2015 Gliss Open)
Tuuli Virtanen (2015 Gliss Open)

Kisauutispäivitykseen herkkuna T7-ryhmässä luistelevan Tuuli Virtasen omaa kisaraporttia kilpailusta ja tietoa hänen luistelutaustastaan. 

Itsenäisyyspäivänä aamukahdeksalta alkoi matka kohti Raisiota, kauden aloituskisaa ja uuden ohjelman sisäänajoa. Kisapaikalla oli jo karmea jännityspäänsärky, mutta onneksi muiden tuttujen luistelijoiden kanssa kuulumisten vaihtaminen helpotti vähän hermoja.

Aikuiskisojen tunnelma on aina kannustava, lähes kaikki tuntevat toisensa eikä suurimmalla osalla ole valmentajaa mukana, mutta kisakumppaneilta saa aina onnentoivotukset jäälle mukaan. Joskus innokkaimmat saattavat vielä heittää ohjelman jälkeen perään suklaapatukankin, tasapuolisesti kaikille.

Oman ryhmäni verkka-aika suhahti turhankin nopeasti ohi, mutta itse ohjelma tuntui rennolta ja olin päättänyt panostaa erityisesti esiintymiseen, kun tiesin, etteivät kaksoishypyt oikein ole ottaneet lähteäkseen syksyn useamman kuukauden sairastelun jäljiltä. Kun en ottanut paineita elementeistä, niin ISU-arvioinnin osa-aluepisteet nousivatkin omaan ennätykseeni. Vaikka hypyistä ja pirueteista neljä jäi nollille, mikä himpun harmitti, niin jäin vain kahden pisteen päähän parhaasta kokonaistuloksestani. Oikein lupaava uuden ohjelman ensiesitys siis.

Tuuli Virtanen
s.1989 (29v.), kilpasarja Adults Gold
Ohjelmamusiikki: Linkin Park – Numb (sov. Brooklyn Duo)
Luistellut EVT:n luistelukoulun Pirueteissa vuosina 1996-1999
Aloittanut uudestaan 17-vuotiaana EVT:n luistelukoulussa 2007
Siirtynyt T7-ryhmä edeltäneeseen Alueryhmään 2012
Toiminut ryhmänjojona samaisesta syksystä lähtien
Aloittanut kilpailun tammikuussa 2015
------------------

8.12.

Skating Team Raisio jäjesti itsenäisyyspäivänä ISU-kutsukilpailun aikuisille. EVT-edustaja Aikuiset Gold I-sarjassa oli Tuuli Virtanen.

 

Aikuiset Gold I (2 kilpailijaa)

1 Jenni SULKAKOSKI 39,45 Jeppis Skating

2 Tuuli VIRTANEN 30,00 EVT

 

kilpailun sivut:

https://www.skatingteam.com/kilpailut/silmu-cup-a-silmuille-ja-kutsuki/