Etelä-Vantaan Taitoluistelijat EVT ry hakee päätoimista muodostelmaluisteluvalmentajaa

6.1.2019

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat on noin 500 luistelijan elinvoimainen ja kehittyvä taitoluisteluseura, jossa voi harrastaa ja kilpailla taitotasonsa mukaisesti niin yksin- kuin muodostelmaluistelussakin. Kilpailevia joukkueita seurassa on kahdeksan tulokkaista SM-junioreihin.  

Haemme nyt päätoimista muodostelmaluisteluvalmentajaa täydentämään tiimiämme. Tehtävä on uusi.

Valmentajana toimit tiiviissä yhteistyössä muodostelmaluistelun päävalmentajan, seurajohdon ja muiden tuntivalmentajien kanssa. Toimenkuva on monipuolinen ja tarjoaa mahdollisuuden työskennellä eri-ikäisten luistelijoiden kanssa. Työajat ovat vaihtelevat ja painottuvat iltaan ja viikonloppuun.

Meillä saat loistavat työkaverit, iloisen ja positiivisen työskentely-ympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä valmentajana. Odotamme myös sinulta avointa mieltä, positiivista ja innostunutta työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Pätevyysvaatimuksena vähintään 1. tason valmentajakoulutus. Arvostamme kokemusta SM-tason valmennuksesta. Tehtävän vastaanottamisesta sovitaan erikseen.

 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 18.1.2019 mennessä sähköpostitse toiminnanjohtaja Sanna Vuoriselle, evt.sannavuorinen@gmail.com. Voit kysyä lisää tehtävästä joko Sannalta numerossa 050 5962 880 tai muodostelman päävalmentajalta Annina Saarelta numerosta 040 3588 232.

 

Lisätietoa seurasta löydät kotisivuilta http://evt.sporttisaitti.com/