EVT:n muodostelman SM-joukkueiden valmennustiimi vahvistuu

14.4.2019

Hanna Laitinen (vas) ja Janniina Pärssinen
Hanna Laitinen (vas) ja Janniina Pärssinen
EVT:n muodostelman valmennus 2019-2020. Kuvassa vasemmalta: Hetti Maukonen, Isabel Eggleton, Janniina Pärssinen, Amanda Heldan, Annina Saari, Ida Luukka, Hanna Laitinen
EVT:n muodostelman valmennus 2019-2020. Kuvassa vasemmalta: Hetti Maukonen, Isabel Eggleton, Janniina Pärssinen, Amanda Heldan, Annina Saari, Ida Luukka, Hanna Laitinen

Seura on saanut lahjakkaat muodostelman moniosaajat Hanna Laitisen ja Janniina Pärssisen mukaan valmennustiimiinsä

EVT on saanut riveihinsä joukon kokeneita ja innostuneita muodostelmaluistelun valmentajia. Joukossa on EVT:lle aiemmin jo tuttuja nimiä mutta myös uusia tulokkaita. Janniina Pärssinen palaa EVT:hen Oulusta ja Hanna Laitinen siirtyy vahvistamaan EVT:n rivejä Espoon Taitoluisteluklubista. Hetti Maukonen puolestaan palaa äitiysvapaalta takaisin valmennustyöhön. Tervetuloa!

Päävalmentajamme Annina Saari, Janniina Pärssinen ja Hanna Laitinen toimivat kaikki tiiviisti Ice Steps-, Dream Steps- ja Sunny Steps -joukkueiden valmennuksessa

 

Janniina Pärssinen

 

EVT:n kasvatti Janniina palaa kotiseuraan Oulusta, jossa hän toimi Oulun Luistelukerhon muodostelmaluistelun päävalmentajana kausilla 2017-2019 valmentaen mm. SM-juniorijoukkue Stella Polarista. Valmentamisen Janniina on aloittanut vuonna 2011. Ennen Ouluun muuttoa “Jamppa” valmensi EVT:ssä.

Luistelu-uransa Janniina on pääasiassa viettänyt EVT:n riveissä aina Little Stepseistä Ice Steppeihin asti. Ice Steppien kanssa hän voitti SM-hopeaa vuonna 2007. Viimeiset kautensa Jamppa luisteli Anin valmennuksessa SM-juniorijoukkue Reflectionsissa.

Janniina on koulutukseltaan fysioterapeutti (AMK) ja suorittaa parhaillaan muodostelmaluistelun 2. tason valmentajakoulutusta.

Janniinalla on kaudella 2019-2020 yhteisvasuu Dream Steps -joukkueesta yhdessä päävalmentaja Annina Saaren kanssa.

 

Hanna Laitinen

 

Hanna Laitinen siirtyy EVT:n valmennustiimiin Espoon taitoluisteluklubista, jossa hän on valmentanut vuodesta 2008, viimeisimpänä menestyksekkäästi tulokkaita, minoreita, SM-noviiseja sekä aikuisia.

Hanna on luistellut pitkällä luistelu-urallaan EVT:ssä Steps on Ice joukkueessa kausina 2000-2004, voittaen mm SM-hopeaa junioreissa Steps on Ice joukkueen riveissä kaudella 2001-2002. Viimeiset luistelukaudet 2004-2008 Hanna luisteli Espoossa Anin valmennuksessa Energetics SM-seniorijoukkueessa.   

Hanna on 2. tason muodostelmavalmentaja ja koulutukseltaan Sosionomi (AMK). Hanan perheeseen kuuluu aviomies sekä 6- ja 2,5- vuotiaat lapset.

 

Päävastuulla Hannalla on Sunny Steps -joukkue sekä kehitysryhmän TimanttiSteps -muodostelmapolku.

 

Hetti Maukonen

 

Hetti palaa EVT:n valmennusremmiin vuoden mittaiselta äitiyslomalta. Hänellä on kotona kolme ja yksi vuotiaat tytöt.

Hetti on aloittanut oman luistelu-uransa EVT:ssä, käyden läpi koko muodostelmapolun Little Stepseistä Ice Stepseihin. Vuonna 2011 hän lopetti luistelu-uransa Helsingin luistelijoiden Marigold IceUnityn riveissä. Luistelu-uran saavutuksia ovat mm. SM-hopea Ice Stepseissä, SM-kulta Musketeersissa ja kaksi MM-hopeaa Marigold IceUnityssa.

Luistelu-uran loputtua Hetti siirtyi takaisin kotiseuraansa valmennuksen pariin. Hetti on koulutukseltaan jalkaterapeutti (AMK) ja muodostelmaluistelun 2.tason valmentaja.

Hetin vastuujoukkueet alkavalla kaudella ovat Hot Steps ja Ex Steps.