Hieno huomionosoitus STAV ry:ltä, yksinluistelun kilpailutiimi palkittiin. 

26.8.2019

Paras yksinluistelukilpailujen järjestäjäseura kaudella 2018-2019 -palkinnon vastaanottivat Arla Mallander, Petra Fäldt ja Laura Loman
Paras yksinluistelukilpailujen järjestäjäseura kaudella 2018-2019 -palkinnon vastaanottivat Arla Mallander, Petra Fäldt ja Laura Loman

Tunnelmia kauden 2018-2019 kilpailuista.
Tunnelmia kauden 2018-2019 kilpailuista.

                                                               teksti: Sirkka Kaipio


Suomen taitoluisteluvalmentajat STAV ry palkitsee kausittain menestyjiä ja valmentajia ansioituneesta työstä, yhteisön jäseniä innostavasta ja aktiivisesta osallistumisesta ammattikunnan asioihin. Oman ansaitun kategoriansa muodostavat ahkerat talkoolaiset, joiden voimin kilpailutapahtumat seuroissa polkaistaan käyntiin. Perinteisesti SM-kisojen järjestäjät palkittiin SM-kisojen järjestäjinä, Kouvolan Jäätaiturit yksinluistelun ja VG-62 Naantalista muodostelmaluistelun osalta. Etelä-Vantaan Taitoluistelijat valittiin yleisten kilpailujen parhaaksi järjestäjäseuraksi kaudella 2018-2019 yksinluistelussa.


Tämä hieno kunnianosoitus on varsin ansaittu; järjestetäänhän EVT:ssä jo perinteiksi muodostuneet AKTIA Trophy ja Spring Carnival monen muun yksinluistelukilpailun lisäksi. Menneellä kaudella kisatiimi polkaisi pystyyn SM-Junioreiden ja SM-Senioreiden vaintakilpailunkin erinomaisesti.
Kriteereinä palkitsemiselle  ovat vaikuttaneet moitteettomasti sujuvat järjestelyt, kilpailijoiden olosuhteiden luominen ja valmentajien huomioiminen pitkien työpäivien aikana sekä iloiset ja auttavaiset ihmiset ja positiivinen ilmapiiri kilpailupaikalla.


Näiden asioiden eteen on tehty arvokasta työtä tunteja laskematta. Kisatiimiin kuuluivat kaudella 2018-2019 Arla Mallander sihteerinä (kuvassa oikealla), Laura Loman toisena sihteerinä (kuvassa vasemmalla) sekä Petra Fäldt kilpailuorganisaatioiden johdossa (keskellä). Valitettavasti kilpailujen johtajana jo useiden vuosien ajan toiminut Anna Huttunen oli estynyt tulemasta diplomia juhlistamaan. Kuvasta puuttuvat myös Elina Virokannas, joka toimi SM-valintojen johtajana sekä kilpailusihteerinä toiminut Sanna Sihvonen.


Huomionosoitus on ansaittu ja nyt siitä on lupa iloita koko seuran voimin!
Palkinto luovutettiin EVT:n valmennustiimille lauantaina Taitoluisteluliiton valmentajakoulutuksen yhteydessä ja kilpailutiimi sai sen haltuunsa tänään. Toiveissa on, että se saadaan jäähallin ylätasanteen vitriiniin ilahduttamaan kaikkia EVT:läisiä ja muistuttaman siitä, kuinka arvokasta työtä vapaaehtoiset tekevät. Se työ näkyy ja kuuluu - sitä arvostetaan!