Oona Ounasvuori, Ice Star 18.-20.10. Minsk

20.10.2019Alisa Drein kommentit Oona Ounasvuoren kilpailusta Minskissä

Oonan hienosti alkanut kilpailukausi jatkoi viikonloppuna Valko-Venäjän Minskissa, Minsk Ice Arenalla. Hän edusti siellä Suomea ja EVT:ta vasta uransa toisessa ISU Challenger-sarjan kilpailussa. Kilpailun voitti Europan mestari Sofia Samodurova ja Oona sijoittui kovatasoisessa kilpailussa kymmenenneksi.

Kisa oli varsin tärkeä, sillä tämä oli Oonalle ainoa paikka suorittaa EM-kilpailuun vaadittavat tekniset pisterajat. Hän tekikin sen helposti ja vaivattomasti. Sekä kolmoislutz että kolmoisflip onnistuivat molemmissa ohjelmissa, sekä soolohypyissä että niiden yhdistelmissä. Onnistuminen tuli myös vaikeimmissa piruetteissa sekä vapautuneessa ja pehmeässä esiintymisessä.

Seuraavan kerran Oona kilpailee Joensuussa SM-senioreiden 2.valintakilpailussa marraskuussa. Alisa-valkku oli tyytyväinen tulokseen ja tavoitteen saavuttamiseen, mutta korostaa, että ennen SM-kilpailua on molemmissa ohjelmissa vielä paljon hiottavaa. 

-------------------------

19.10.

Oona Ounasvuori oli eilisessä lyhytohjelmassa pistein 49,43 kymmenes ja sijoittui tänään vapaaohjelmakilpailussa pistein 87,75 yhdeksänneksi. Yhteispisteet 137,18 veivät hänet lopputulosten kymmenenneksi.

Oonan uran toisen Challenger-sarjan kilpailun tärkeä tavoite oli EM-kisarajojen ylittäminen. Tämähän onnistui, ja vielä molempien, sekä lyhyt- että vapaaohjelman osalta. Kerrassaan hienoa!

 

Tuloksia:

1. Sofia Samodurova RUS 187,16  1 1

2. Hanul Kim KOR 178,82  4 2

3. Ekaterina Ryabova AZE 166,41  2 3

10. Oona Ounasvuori FIN 137,18  10 9

tulokset

------------

17.10.

Oona Ounasvuori starttaa viikonloppuna Valko-Venäjällä ISU:n Challenger Series-sarjaan kuuluvassa kilpailussa Ice Star 2019. Naisten lyhytohjelmat luistellaan huomenna perjantaina ja vapaaohjelmat lauantaina.

Oonan huikaisevan hienot ohjelmat ja syyskuun lopun valintakilpailun ykkössija ovat varmasti hänelle loistava evästys kansainvälisen kilpailukauden aloitukseen.

Tsemppiä kisaan!
 

tulokset ja aikataulut

kilpailu ISU:n sivuilla