Ice Steps upeasti SM-junioreiden 7. Lahdessa

8.12.2019 klo 23:50

Ice Steps - 3D elokuvissa
Ice Steps - 3D elokuvissa
Ice Steps  3D elokuvissa
Ice Steps 3D elokuvissa
Ice Steps  - Twilight zone
Ice Steps - Twilight zone
Dream Steps  - Thunderbirds
Dream Steps - Thunderbirds

Dream Steps puolestaan lohkonsa viides hyvillä teknisillä pisteillä.

2. Valintakilpailu, Lahti

SM-juniorijoukkueemme Ice Steps onnistui sekä lyhyt- että vapaaohjelmassaan menneenä viikonloppuna. Erityisesti vapaaohjelman kuudes sija ja teknisillä pisteillä saavutettu viides sija kertoivat samalla huippuonnistumisesta että myös joukkueen venymisestä omalla tasollaan. Joukkueen vapaaohjelmaa on vaikeutettu 1. valintakilpailujen jälkeen ja samalla myös koreografiaa on rakennettu monimuotoisemmaksi. Päävalmentaja Annina Saari ja vapaaohjelman taiteellisesta ohjauksesta vastaava Antton Laine ovat erityisen tyytyväisiä joukkueen kehitykseen koreografian tulkinnan osalta. Joukkue sijoittui kovassa SM-sarjassa kokonaispisteissä  sijalle 7. Ice Steps on nostanut sekä tasoaan sekä sijoitustaan kauden kahdessa ensimmäisessä valintakilpailussa. Verrattuna viime vuoden kilpailukauteen on joukkue osoittanut entistä kypsempää tulkintaa ja varmempaa teknistä osaamista, mikä näkyy parantuneina kilpailusijoituksina.

SM-noviisijoukkueemme Dream Steps onnistui myös upeasti Thunderbirds- ohjelmallaan. Joukkue saavutti viidennen sijan lohkossaan, sekä lohkon kolmanneksi parhaat tekniset pisteet. Tällä onnistumisella joukkue ansaitsi itselleen hienosti SM-kilpailupaikan! Vastuuvalmentajat Janniina Pärssinen ja Annina Saari olivat tyytyväisiä joukkueen kilpailusuoritukseen. Joukkue keskittyy jatkossa elementtien laadun hiomiseen ja ohjelman komponenttien tason nostamiseen.

Seuraavaksi SM-joukkueet Ice Steps ja Dream Steps osallistuvat Turussa pidettävään  Loppi Ice -kilpailuun 5.1.2020. Molemmat SM-joukkueet jatkavat määrätietoista harjoitteluaan kohti kansainvälistä kilpailua, Puolassa 17.1.-19.1.2020 järjestettävää Hevelius Cupia varten. Tätä ennen joukkueet ovat mukana koko seuran Joulujuhlassa keskiviikkona 18.12.2019, jossa seuramme nuoremmat muodostelmaluistelujoukkueet esittävät jouluohjelmia.