EVT hakee toiminnanjohtajaa

15.2.2021


TULE MEILLE TÖIHIN!
TULE MEILLE TÖIHIN!

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry (EVT), on kehittyvä, kannustava ja yksi Suomen suurimmista taitoluisteluseuroista. Seura tarjoaa mahdollisuudet kilpailemiseen ja harrastamiseen monella eri tasolla luistelukoulusta aina huipulle asti. Seuran toiminta on keskittynyt Vantaalle Myyrmäen jäähalliin ja muihin lähikuntien jäähalleihin sekä lähialueilla oleviin oheisharjoitustiloihin.

Haemme toiminnanjohtajaa seuran operatiivisen toiminnan toteuttajaksi

Toiminnanjohtajalta odotamme
mielellään aikaisempaa kokemusta järjestötoiminnasta ja hyvästä hallintotavasta. Toivomme sinulta vahvaa taloushallinnon osaamista ja ymmärrät lukujen lisäksi sen, mitä kokonaisuuden taakse sisältyy.  Sinulla on hallinnollisen esimiestyön edellyttämät tiedot ja taidot. Seuratoiminnan hallintajärjestelmät myClub ja Asio, taloushallinnon ja palkanlaskennan järjestelmät sekä O365 ovat sinulle tuttuja.

Lisäksi arvostamme jos
tunnet urheiluseuratoiminnan ja liikunta on lähellä sydäntäsi. Lajituntemus ja jonkinasteinen kosketus taitoluistelun maailmaan eivät ole ehdoton edellytys, mutta auttavat suuresti tehtävässä. Olet hyvä suunnittelemaan ja organisoimaan. Erotat mistä vanhasta on hyvä pitää kiinni ja mitä edelleen kehittää.

Toimit hyvin erilaisissa tiimeissä, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat myös hyvät neuvottelutaidot. Osaat hyödyntää taitavasti erilaisia viestintäkanavia. Toimit luontevasti ja määrätietoisesti yhteistyökumppaneiden kanssa ja toimit seuran edustajana eri yhteyksissä.

Työnkuvasi
Työsi on itsenäistä, ja voit vaikuttaa työaikaasi ja -paikkaan. Seuralla on pieni toimistotila Myyrmäen jäähallilla. Työtä tehdään osittain myös iltaisin ja viikonloppuisin.  Työparinasi on hallituksen lisäksi seurakoordinaattori, jonka kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Seurassa toimii erilaisia tiimejä, joiden toimintaan osallistut tarpeen mukaan.

Vastuullasi on seuran operatiivisen toiminnan suunnittelu, toteutus ja kehittäminen yhdessä valmentajien ja hallituksen kanssa. Toimit valmentajien hallinnollisena lähiesimiehenä. Osallistut seuran budjetin laatimiseen ja vastaat sen seurannasta. Taloushallinnossa tukenamme on tilitoimisto. Koordinoit seuran viestintää ja markkinointia yhdessä hallituksen ja vapaaehtoisten kanssa. Olympiakomitean Tähtiseura -ohjelman koordinointi on yksi tärkeistä osa-alueista, jotka kuuluvat toimenkuvaasi. Järjestämme vuosittain erilaisia tapahtumia, näytöksiä ja kilpailuja joiden suunnittelussa ja toteutuksessa olet mukana omalla panoksellasi ja osaamisellasi.

Tarjoamme sinulle
Monipuolisen tehtävän, jossa on mahdollisuus omalla osaamisella vaikuttaa seuran toiminnan elinvoimaisuuteen ja kehittymiseen.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen evtpuheenjohtaja@evtluistelijat.fi viimeistään 22.2.2021 klo 18 mennessä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Huomiomme myös osa-aikaisen työn mahdollisuuden. Laita hakemuksesi otsikkokenttään ”EVT Toiminnanjohtaja”.

Lisätietoja antaa seuran puheenjohtaja Anu Husu-Peltonen, 044 2382576, keskiviikkona 17.2. ja torstaina 18.2. klo 9-11.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa.