EVT:lle uusi toimistosihteeri

13.1.2012

EVT:n uutena toimistosihteerinä on aloittanut Heini Parviainen. Heini vastaa yksin- ja muodostelmaluistelun laskutusasioista, ostolaskujen maksamisesta, toimii hallituksen sihteerinä, ja hoitaa muita näihin liittyviä tehtäviä. Heini työskentelee puolipäiväisesti, nykyisen järjestösihteeri Soile Turpeisen siirtyessä keväällä osa-aikaeläkkeelle, jolloin hän vastaa luistelukoulun hallinnosta. Heini on Vantaan lapsibaletin hallituksen pitkäaikainen jäsen ja vapaaehtoistyöntekijä, joten lasten urheiluseura-asiat ovat hänelle tuttuja. Aiemmin mm. myyntipäällikkönä ja konttoripäällikkönä IT-alalla toiminut Heini on tavattavissa EVT:n toimistolla ainakin maanantaisin ja torstaisin klo 14-18. Toivotamme Heinin tervetulleeksi seuraan!