EVT:n joukkueet mitalisateessa

12.12.2011

EVT:n joukkueet mitalisateessa!

Lauantaina 10.12 järjestettiin Espoon Barona Areenalla muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1.valintakilpailu. Kilpailussa nähtiin viisi eri sarjaa ja Etelä-Vantaan Taitoluistelijat toivat kotiin jokaisesta sarjasta mitalin.

Kansallinen juniorijoukkue Hot Steps voitti tiukan kisan pistein 38, 09. Toiseksi sijoittui Raision Taitoluistelijoiden Star Christals pistein 38,01 ja kolmanneksi Espoon Taitoluisteluklubin Ice Spirit pistein 34,68.

Minorijoukkue Sunny Steps toi myöskin kultaa kotiin pistein 47,83. Toiseksi kisassa luisteli  Helsingin luistelijoiden Sunlights pistein 45,17 ja kolmanneksi Naanatalista SunCity Sweets pistein 39,17.

Hot Steps ja Sunny Steps joukkueita valmentavat Susanna Hedman ja Jenika Timonen.

Seniorijoukkue Ex Steps nappasi todella tiukassa kilpailussa hopeaa pistein 40,23. Voiton vei Espoon Taitoluisteluklubin Situations pistein 42,64 ja komanneksi luisteli Helsingin Luistelijoiden All Stars pistein 40,19. Joukkuetta valmentaa Jenika Timonen ja Susanna Hedman.

Myös pienet tulokkaat Little Steps saivat kaulaansa hopeiset mitalit, pistein 30,00. Voitto meni Nurmijärven Taitoluistelijoiden joukkueelle Ice Winds pistein 36,00 ja kolmanneksi luisteli Helsingin Luistelijoiden Silverlights pistein 29,25. Little Steps joukkuetta valmentaa Jenika Timonen, Amanda Helldan, Hetti Maukonen ja Aapo Turpeinen.

Aikuisten sarjassa Last Steps joukkue luisteli myös hopealle pistein 38,00. Voiton vei Helsingin luistelijoiden Ice Elegance pistein 40,50, pronssimaitalit tulivat myös Vantaalle kun Tikkurilan Taitoluisteluklubin Ice Comedy luisteli pisteet 34,75. Joukkuetta valmentaa Aapo Turpeinen.

Näin ollen Eteleä-Vantaan Taitoluistelijat olivat koko kisan paras seura. Kilpailuun osallistui 46 joukkuetta joten mukana oli lähes 1000 luistelijaa. Upea kauden alo9tus kansallisen sarjan joukkueillle. Seuraavan kerran joukkueet kilpailevat Aluemestaruuskilpailuissa Helsingissä 14.1.2012.