Muodostelmaluistelijoita palkittiin kevätnäytöksessä

17.4.2011

Kauden Tsempparijoukkue, Ex Steps: Exille mieluinen ohjelma siivitti joukkueen tällä kaudella uuteen nousuun. Hyvän yhteishengen ja hauskan porukan ansiosta joukkue saavutti mitalin joka kisasta, jopa loppukilpailusta monen vuoden tauon jälkeen. Koko joukkue on tsempannut harjoittelussa tällä kaudella ja se tuotti tulosta.

Kauden Menestynein joukkue, Sunny Steps: Joukkue voitti kaikki kauden seitsemän kilpailua, mukaan lukien aluemestaruuden ja suomen minorimestaruuden. Joukkue luisteli loppukilpailussa myös uudet epäviralliset suomen ennätyspisteet.

Kauden Kansainvälinen saavutus, Ice Steps: Joukkue saavutti Ranskassa käydyssä kovatasoisessa French Cup- kilpailussa pronssia huippupistein 160, 37. Ice steppien saavutuksesta kertoo myös se, että muut kilpailun juniorimitalistit olivat myös mm-kisojen mitalisteja.

Joukkueiden tsempparipalkinnot:

Ice Steps, Anni Kaiku: Anni harjoittelee aina täysillä, eikä hänellä nää koskaan huonoa päivää jäällä. Kokeilee myös rohkeasti vaikeitakin juttuja, kuten nostoja!
 
Dream Steps, Michelle Lindholm: Positiivinen ja ahkera ensimmäisen kauden Dreami, joka teki hartiavoimin töitä, ja lunasti näin paikkansa SM-kisakokoonpanossa keväällä!
 
Sunny Steps, Veera Haanpää: On vuodessa noussut erittäin vahvaksi minoriluistelijaksi ja kehittänyt omia taitojaan. Omaa erinomaisen hahmotuskyvyn, ja pystyy luistelemaan näppärästi paikkaa kuin paikkaa!

First Steps, Lotta Seppä: Keskittyminen niin jäällä kuin oheisissa on siivittänyt nopeaan kehittymiseen kauden aikana. Omalla jatkuvalla tsemppaamisellaan rakentanut koko ryhmälle kannustavaa ilmapiiriä.

Last Steps, Anne Parikka: Aktiivisuus oheisissa, jäällä ja jään ulkopuolella. Tsemppihengellä voittanut monta luistelun haastetta kauden aikana yhdessä joukkueen nousujohteisuuden kanssa.

Ex Steps, Saija Narinen: Saija on ihanasti välillä pihalla treeneissä, nopeasti kuitenkin löytää takaisin kartalle. Aina iloinen ja innokkaasti treenaava neitokainen on saanut myös luisteluunsa lisää tyyliä ja rohkeutta.

Hot Steps, Aida Jakobsen: Aida on aina ajoissa paikalla ja hoitaa alku- ja loppulämmittelyt huolellisesti. Hän on myös kehittynyt luistelijana upean motivaation takia valtavasti kolmessa vuodessa.

Cool Steps, Vanessä Häkkilä: Vanesssa on kehittynyt hurjasti kauden aikana. Hän tuo hallille mukanaan aina aurinkoista mieltä ja positiivista ilmapiiriä..

Little Steps, Sara Reinikainen: Sara on iloinen ja reipas harjoittelija. Sara keskittyy harjoituksissa aina täysillä ja onkin kehittynyt kauden aikana taitavaksi tulokasluistelijaksi.