Luistelukoulun kevätlukukausi starttaa lauantaina ja sunnuntaina

8.1.2011


Mitä luistelukoulussa opitaan?
Luistelukoulussa opetellaan yksinkertaisia perusliikkeitä kuten sirklausta eteen- ja taaksepäin, erilaisia jarrutuksia, käännöksiä ja liukuja sekä alkeispiruetteja ja kolmosia. Luistelukoulun tavoitteena on paitsi innostaa lasta hyvän harrastuksen pariin, myös opettaa tälle taitoluistelun perusteet sekä tukea lapsen henkilökohtaista kehitystä.

Mahdollisuus edetä kilparyhmiin
EVT:ssä lapsellesi tarjotaan harrastusympäristö, jossa hän pystyy hyödyntämään luontaisia kykyjään ja lahjojaan. Luistelukoulusta on mahdollisuus siirtyä innostuksen kasvaessa ja taitojen karttuessa eteenpäin yksinluistelun kehitysryhmään tai muodostelmakouluun. Luistelukouluun voi mainiosti tulla mukaan myös kesken kauden!

Ammattimaista ja asiantuntevaa ohjausta
Luistelukoulujen toiminnasta vastaa kokeneet valmentajat apunaan pirteät ja koulutetut ohjaajat. Kaikki ohjaajat ovat ovat saaneet Suomen Taitoluisteluliiton koulutusohjelman mukaisen ohjaajakoulutuksen, joista useimmat ovat siirtyneet valmennustehtäviin pitkäaikaisen kilpailu-uran jälkeen.

Luistelukoulu on luistelu-uran ensimmäinen askel. Luisteluharrastusta voi jatkaa kehitysryhmissä sekä yksinluistelun tai muodostelmaluistelun harrastus- tai kilparryhmissä ja -joukkueissa.
Jokaisen taitoluistelijan kausi huipentuu perinteiseen kevätnäytökseen Myyrmäen jäähallissa. Kevätnäytös on oikea jääshow valoineen ja musiikkeineen. 16. - 17.4.2011 näytösten teema on "Kaunotar ja Hirviö".