Ice Steps ja Dream Steps varmistivat SM-kisapaikan

14.11.2010Ice Steps SM-junioreiden neljäs - Dream Steps SM-noviisien 1. lohkon hopeaa

Ice Steps hurmasi sunnuntaina yleisön The Phantom of the Opera -vapaaohjelmallaan ja nousi loppupisteissä neljänneksi pistein 139,31. "Joukkueen vapaaohjelma oli vahva ja onnistunut suoritus, joka on hienoa jo näin kauden ensimmäisessä kisassa. Saimme hyviä laatupisteitä, ja ohjelman loppuosassa olevat askelsarjat arvostettiin korkeimmalle tasolle. Silti kaikki hakemamme vaikeustasot eivät menneet läpi, eli joukkueella on hyvät mahdollisuudet nostaa pisteitään vielä reilusti kauden aikana", kommentoi valmentaja Helena Tienhaara.

SM-junioreiden kilpailu oli todella tiukka ja kovatasoinen. Kilpailun voitti HTK:n Team Fintastic saaden huimat 165,32 pistettä, toiseksi nousi HL:n Musketeers (152,04) ja kolmas oli HSK:n Team Mystique' (145,88). ETK:n Reflection oli viides (139,18).

Myös Dream Steps varmisti paikkansa helmikuun SM-finaalissa ottamalla hopea SM-noviisien 1. lohkon kilpailussa. Dream Steps luisteli hienon ohjelman ja sai pisteet 57,70 jääden alle 2 pistettä voittajasta eli HL:n Starlightsista (59,59) mutta ollen selvästi parempi kuin kolmanneksi sijoittunut HSK:n Team Dynamique (51,71).

SM-noviisien ja -junioreiden lisäksi viikonloppuna nähtiin huikeita ohjelmia tietenkin myös SM-senioreissa. HTK:n Rockettes ja HL:n Marigold Ice Unity luistelivat molemmat huikeasti. Lyhytohjelman jälkeen johtanut Rockettes voitti kisan, mutta HL:n MIU voitti vapaaohjelman ja nousi lopputuloksissa reilun pisteen päähän, Rockettes 210,35 ja MIU 209,10 pistettä. HSK:n Team Unique oli kolmas 184,63 ja Tapparan Golden Blades neljäs 133,94 pisteellä.

Myös Tasavallan Presidentti Tarja Halonen kunnioitti kilpailua läsnäolollaan.

 

Kisasivuille - tästä

 

(kuvat Tomas Whitehouse)