Muodostelman kilpailukausi on käynnistymässä

21.10.2010

SM-sarjojen Pre-Season lauantaina 23.10.

Muodostelmajoukkueet valmistautuvat kilpailukauteensa Pirkkolassa järjestettävässä SM-sarjojen Pre-Season -tapahtumassa. EVT:stä tapahtumaan osallistuvat Helena Tienhaaran ja Saara Pulkkisen johdolla Dream Steps ja Ice Steps.

Pre-Season ei ole yleisötilaisuus vaan kilpailukautta edeltävä tuomarikatselmus.

EVT:n muodostelman ensi-ilta maanantaina 25.10. klo 17

EVT:n kilpailevat muodostelmajoukkueet esiintyvät evtläisille maanantaina 25.10. perinteisessä ensi-ilta showssa. Jokainen joukkue esittää kilpailuohjelmansa ensi kertaa omalle yleisölleen. Ensi-illan yhteydessä joukkueista otetaan myös kuvat Tomas Whitehousen toimesta.

Tilaisuus on avoin evtläisille ja maksuton.

Seura Cup 30. - 31.10.

Helsinkiläiset taitoluisteluseurat (HSK, HL, HTK ja MTK) järjestävät yksinluistelun 1. aluevalintakilpailun ja Seura Cup -kilpailun yksin- ja muodostelmaluistelijoille Pirkkolan jäähallissa.

EVT:n muodostelmasta Seura Cupiin osallistuu Little Steps, Sunny Steps ja Hot Steps.

1. SM-valintakilpailut 12. - 14.11. Barona Areena Espoo

SM-sarjojen joukkueet seniorit, juniorit ja noviisit kokoontuvat 1. valintakisaan Espooseen. Kilpailussa kilpaillaan SM-noviisien 1. ja 2. lohkon kilpailu sekä SM-junioreiden ja SM-senioreiden kilpailut.

EVT:stä kilpailuun osallistuvat Ice Steps ja Dream Steps.

Muodostelman kansallisten sarjojen 1. -lohkon 1. valintakilpailu 12.12. Porissa

Porin Isomäen jäähallissa Porin Taitoluistelun järjestämässä kisassa luistellaan minorit, juniorit, seniorit ja aikuiset -sarjoissa.

Poriin EVT:stä suuntaa matkansa joukkueet Sunny Steps, Hot Steps, Ex-Steps ja Last Steps.

Muodostelmaluistelun aluemestaruuskilpailut 18. - 19.12. Vantaan Tikkurilassa

EVT järjestää Tikkurilan Valtti Areenalla todellisen urheilujuhlan. Kaksipäiväisen kisan aikana areenan jäällä esiintyy 59 joukkuetta ja noin 1.300 luistelijaa seitsemässä sarjassa.

EVT:stä kisaan osallistuvat Little Steps, Sunny Steps, Dream Steps, Ice Steps, Hot Steps, Ex-Steps ja Last Steps... niin ja lukuisa joukko vanhempia erilaisissa tehtävissä mahdollistamaan luistelujuhla.