Vantaan Sanomat uutisoi jäähallihankkeesta

22.6.2010

Vantaalaiset jääurheiluseurat toimivat aktiivisesti ja nostavat Vantaan jäätilannetta ja lisäjään tarvetta päättäjien tietoisuuteen. EVT on tässä työssä aktiivisesti mukana. Olemme seurojen kanssa yhdistäneet voimamme Vantaan Jääurheilun tuki ry:n puitteissa.

Rekolan ja Korson välissä sijaitseva Elmo on ollut Vantaan suunnitelmissa jo pitkään. Elmo on kunnallispoliittisesti ihanteellinen sijainti, onjan Myyrmäessä ja Tikkurilassa jo sekä urheilupuistot että jäähallit. Korson alueella on paljon asukkaita mutta ei urheilupuistoa.

Meille Vantaalaisille jääurheilun ystäville, taitoluistelijoille, keikkoilijoille, ringetten pelaajille ja kaukalopalloilijoille pääasia että Vantaalle saadaan lisää jäätä.

Vantaan Sanomat on kirjoittanut aiheesta kahdesti.

Seurat janoavat jäätä - VS 19.6.2010

Elmo pinkonut päättäjien sydämiin - VS 16.6.2010

Lue juttu ja osallistu keskusteluun. Olkoon teemamme "lisää jäätä Vantaalle".