Muutoksia EVT:n muodostelman valmennustiimissä

6.3.2010

EVT:n muodostelman päävalmentajana Ice Steps -joukkueen vastuuvalmentajana usean vuoden ajan toiminut Nina Korpikoski siirtyy uusiin haasteisiin.

EVT:n muodostelma on kehittynyt vahvaksi, meillä on yli 200 luistelijaa, 7 joukkuetta ja 2 muodostelmakouluryhmää ja iloinen tekemisen meininki. Pitkäjänteinen työ on luonut muodostelmalle vankan perustan ja joukkueemme ovat myös menestyneet. Esim. kuluneella kaudella jokainen EVT:n kilpaileva muodostelmajoukkue on voittanut mitaleita!

EVT kiittää Ninaa pitkäjänteisestä työstä EVT:n muodostelman kehittämiseksi ja toivottaa hänelle menestystä uusissa haasteissa.

Ice Stepsin vastuuvalmentajan tehtävän ottaa Helena Tienhaara. Helu on valmentanut menestyksellä useita EVT:n joukkueita. Helun lisäksi meillä on osaava valmennustiimi - Susanna Hedman, Sanna Salonen, Jenika Timonen ja Aapo Turpeinen - viemään EVT:n muodostelmaa eteenpäin. Valmennustiimillämme on kokemusta käytännössä kaikista johtavista suomalaisista taitoluisteluseuroista - tavoite on yhdistää tämä kokemus ja viedä EVT:n muodostelma seuraavalle tasolle.


EVT:n hallitus