Dream Steps Saksaan Cup of Berlin -kilpailuun

14.1.2010

Dream Steps
(kuva: Tomas Whitehouse)
Dream Steps (kuva: Tomas Whitehouse)

EVT:n Dream Steps SM-noviisijoukkue matkusti tänään Saksaan osallistuakseen huomenna perjantaina 15.1. kansainväliseen Cup of Berlin - kilpailuun. Driimien, Helun ja huoltojoukon lisäksi Saksaan matkustaa joukko uskollisia faneja kannustamaan.

Kilpailujen kolmeen sarjaan osallistuu kaikkiaan 29 joukkuetta 7 maasta. Suomesta kisoissa on mukana noviiseissa Dream Stepsin lisäksi Blue Arrows Espoosta, Filiae Aboensis Turusta, junioreissa Team Fintastic ja Team Mystique Helsingistä sekä Sun City Swing Naantalista. Senioreissa mukana ovat Marigold Ice Unity ja Rockettes Helsingistä.

Driimien ja suomalaisten lisäksi noviisi-sarjassa kilpailee isäntämaan Saksan joukkueet: Little Craces, Saxony Ice Pearls Novice, Team Berlin Novice ja Teams Grimma. Näistä Saxony Ice Bearls ja Team Berlin ovat Driimeille tuttuja Leon Lurje Trophystä.

Senioreissa suomalaisten kanssa kilpailee parhaat joukkueet Saksasta, Tsekistä, Italiasta, Sveitsistä ja USA:sta. Junioreissa osallistujat tulevat Sakasasta, Tsekistä, Ranskasta, Italiasta, Sveitsistä ja USA:sta.

Lue lisää Driimeistä - Dream Steps

Linkki kisasivuille - Cup of Berlin

Kisoja voi seurata livenä netissä - Live Tricker

Liitteenä myös Dream Stepsin kauden 2009 - 2010 "käyntikortti" kansainvälisiin kilpailuihin.

ONNEA DRIIMEILLE BERLIINIIN!

PS. Berliinin jälkeen Ice Steps ja Dream Steps osallistuvat seuraavaksi Finlandia Cup –kilpailuun 30. – 31.1.2010 Helsingissä.

Helmikuun alussa Ice Steps matkustaa Ninan johdolla Ranskan Roueniin French Cupiin - mutta siitä tuonnempana.