Jenni Salo voitti Kauniaisissa

8.2.2009

Viikonloppuna käytiin B-silmujen 96/97 aluekilpailu sekä minisarjan kutsukilpailu Kauniaisten jäähallissa. Jenni Salo voitti silmujen kilpailun.

Kauniaisten Taitoluisteluklubi ry (KaTa) isännöi B-96/97 -silmujen aluekilpailua sekä minien kutsukilpailua sunnuntaina 08.02.2009 Kauniaisten jäähallissa.

Silmujen kisa sujui seuraltamme kerrassaan hienosti, sillä Jenni Salo (kuvassa) voitti koko kilpailun ja Jonna Holm oli neljäs. EVT:n hyvää menestystä täydensi Roosa Kumpulainen 7. sijallaan. Janina Syyli oli 13:s ja Katariina Ahti 26:s.

Mineissä kilpaili Veera Hyttinen, mutta tässä kilpailussa ei jaettu sijoituksia. B-silmujen kilpailuun osallistuu 29 luistelijaa ja minien kilpailuun 15 luistelijaa. Onnittelut Jennille!