Muodostelmaluistelun kutsukilpailuista kolme kultaa ja hopea

8.2.2009

Neljä joukkuettamme osallistui muodostelmaluistelun kutsukilpailuihin Espoossa ja Porvoossa erinomaisin tuloksin.

Espoon Jäätaiturit ry (EsJt) isännöi lauantaina 07.02.2009 klo 09.00-11.30 muodostelma-luistelun kutsukilpailua minori- ja tulokasjoukkueille Laaksolahden jäähallissa. Seurastamme kilpailuun osallistui minorijoukkue Sunny Steps.

Sunny Steps onnistui hienosti päivän suorituksessaan ja voitti kilpailun selvällä erolla toiseksi sijoittuneeseen Helsingin Luistelijoiden (HL) Sunlights-joukkueeseen. Sunny Stepsien voittopisteet olivat 53.00, Sunlightsien pisteet 47.35. Kolmanneksi luisteli Espoon Taitoluisteluklubin (ETK) Rainbows pistein 42.00.

Kisasivut

Myös Porvoossa tapahtui samana päivänä, kun Porvoon Taitoluistelijat ry (PTL) järjesti kutsukilpailun noviiseille, tulokkaille, kansallisille junioreille ja aikuisille klo 13.00-19.00 Kokonniemen jäähallissa. EVT:stä mukana olivat noviisijoukkue Dream Steps, tulokasjoukkue Little Steps ja aikuisjoukkue Last Steps.

Kilpailu sujui joukkueiltamme mahtavasti - noviiseissa Dream Steps tyylitteli selkeään voittoon pistein 51.72. Toiseksi sijoittui Espoon Taitoluisteluklubin (ETK) Blue Arrows pistein 36.98 ja kolmannen sijan nappasi isäntäseuran Ad Instar, 34.93.

Aikuisissa voittoon taituroi Last Steps 27.76 pisteellään. Tulokkaissa Little Steps tsemppasi hienosti hopealle. Tähtiarviointipisteitä joukkue sai pirteästä suorituksestaan 38.00. Tulokassarjan voitti isäntäseuran Ad Astra, 44.68.

Kisasivut