EVT:n luistelijoita EM-kilpailuissa

14.1.2009

Seuramme nuoret yksinluistelijat esiintyvät tammikuun lopulla Helsingissä käytävien taitoluistelun EM-kilpailujen avajaisissa ja päättäjäisissä.

Minisarjassa kilpailevat EVT:n luistelijat Maria Kahanpää, Emilia Kivinen, Fanny Malin, Jasmin Taivassalo ja Niina Viitaharju osallistuvat sekä EM-kilpailujen avajaisiin että loppunäytökseen esiintyjinä.

Ykisnluistelun päävalmentajan Eve Uimosen mukaan ohjelmia on harjoiteltu joulukuun puolivälistä lähtien. Harjoituskertoja on kertynyt yhteensä jo yhdeksän, lisäksi pidetään tietysti myös kenraaliharjoitus juuri ennen h-hetkeä. Kaikkiaan jäällä harjoitellaan noin 13 tuntia ja kuivaharjoituksiakin tehdään paljon. Yhteisharjoituksia on pidetty sekä Helsingin jäähallissa että Hartwall Areenalla.

"Hauskaa on tuntunut olevan ja elämyshän tuo on tytöille. Koska mukana on tyttöjä muistakin seuroista, ovat EVT:n tytöt saaneet paljon uusia kavereitakin", Eve kertoo iloisena.

EVT:läiset osallistuvat aktiivisesti myös kilpailujärjestelyihin - seuramme jäseniä toimii kisapaikalla niin musiikinsoittajina kuin tulkkeinakin.