Osa luistelukouluista täynnä

10.1.2009

Vain muutamassa kevään 2009 ryhmässä on enää tilaa. Mikäli haluamasi ryhmä on täynnä, voit jäädä jonoon tai ilmoittautua toiseen ryhmään.

Osa seuramme luistelukouluista on kovan kysynnän vuoksi jo täyttynyt. Otamme kuitenkin ilmoittautumisia edelleen vastaan jonotuslistalle, joten jos olet kiinnostunut, täytä ilmoittautumis-lomake ja lähetä se meille.

Täytämme jatkossa paikat jonotuslistalta. Vahvistam-me osallistumisen parin viikon sisällä.

Pyrimme järjestämään tiiviin luistelukurssin erikseen ilmoi-tettavana ajankohtana. Tiedotamme tästä tarkemmin myöhem-min, joten seuraathan internetsivujamme!

Täynnä olevat ryhmät: Tenavat Myyrmäki ke, Piruetit Myyrmäki ke, Tenavat Klaukkala to, Piruetit Klaukkala to.

Ilmoittautumislomake (lähettämällä lomakkeen pääset jonotuslistalle, mikäli haluamasi ryhmä on jo täyttynyt)