Talkooväkeä kultafinaaliin!

10.1.2009


Nyt etsimme innokkaita ja positiivisen asenteen omaavia vapaaehtoistyöntekijöitä erilaisiin kilpailun järjestelytehtäviin!

Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry järjestää muodostelmaluistelun noviisisarjan kulta- ja hopeafinaalin Tikkurilan Valtti Areenalla 15.03.2009. Seurastamme kilpailuun osallistuu noviisijoukkue Dream Steps. Kultafinaali televisioidaan Urheilukanavalla.

Nyt etsimme reippaaseen joukkoomme innokkaita ja positiivi-sen asenteen omaavia vapaaehtoistyöntekijöitä erilaisiin kilpailun järjestelytehtäviin! Suurimpaan osaan tehtävistä ei vaadita mitään erityistaitoja, rakkaus lajia kohtaan riittää. Opastamme tehtäviin.

Tässä on taitoluistelun ystävälle oiva tilaisuus päästä nautti-maan kauden kotimaisen päätöskilpailun jännittävästä ilmapiiristä ja päästä näkemään tiukka mestaruustaistelu paikanpäältä! Yhdessä tehden tutustut uusiin ihmisiin, saat kivoja kavereita ja hyvän mielen. Toivomme, että mahdolli-simman monen EVT:n luistelijan perheestä olisi ainakin yksi vanhempi talkooporukassa. Tervetulleita ovat myös entiset luistelijat ja muut lajifanit - ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.01.2009. Otamme yhteyttä ilmoittautuneisiin tammikuun loppuun mennessä. 

Ilmoittautumislomake