Kevään luistelukoulut

2.1.2009

Ilmoittautuminen kevätkauden 2009 luistelukouluryhmiin on alkanut. Toimithan nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

EVT:n luistelukoulujen kevätkauden 2009 ilmoittautumislomake ja ajankohdat sekä hinnat on nyt päivitetty sivuillemme.

Uudet seuran luistelijat ilmoittautuvat internetsivuiltamme löytyvällä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Syyskauden 2008 vanhoilla luistelijoilla kevätkausi jatkuu automaattisesti, ellei lopetusilmoitusta tehdä 05.12.2008 mennessä seuran toimistolle sähköpostilla osoitteeseen toimisto.evt@gmail.com.

Kevätkauden luistelukouluryhmät starttaavat sekä Myyrmäessä että Klaukkalassa tammikuussa viikolla 2. Kannattaa toimia nopeasti, sillä luistelukoulumme ovat erittäin suosittuja ja paikkoja on rajoitetusti!

Uusi luistelija - kun tulet ensimmäiselle tunnille, otat-han mukaan valmiiksi täytetyn paperisen rekisteröin-tilomakkeen, jossa on huoltajasi allekirjoitus. Rekiste-röintilomakkeen voit tulostaa mukaasi täältä.

Lisätiedot ja tiedustelut: Soile Turpeinen, GSM 050-5422 432, sähköposti toimisto.evt@gmail.com.