Muodostelman 2. SM-valinta

15.12.2008

Espoossa järjestettiin viikonloppuna kauden toinen muodostelmaluistelun SM-sarjojen valintakilpailu. Ice Steps oli hienosti neljäs.

Helsingin Taitoluisteluklubi ry (HTK) isännöi muodostelmaluis-telun SM-senioreiden ja -junioreiden toista valtakunnallista valintakilpailua Espoon LänsiAuto Areenalla 13.-14.12.2008. Jälleen kerran nähtiin huippujännittävä kamppailu molempien sarjojen kärkipaikoista.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita (EVT) SM-juniorisarjassa edusti Ice Steps. Joukkue oli suhteellisen siististi sujuneen lyhyt-ohjelman jälkeen neljäntenä pistein 58.92. Vapaaohjelmassa Stepeillä oli hieman epäonnea, mutta joukkue onnistui kui-tenkin säilyttämään lopputuloksissa hienosti neljännen sijansa peräti viidestä vähennyksestä huolimatta. Vapaaohjelman pisteet olivat 84.72. Kokonaispisteitä kertyi 143.64.

Junioreiden kilpailun voitti Helsingin Taitoluisteluklubin (HTK) Team Fintastic ja senioreiden ykkönen oli tällä kertaa Helsingin Luistelijoiden (HL) Marigold IceUnity. Molempien sarjojen tarkemmat tulokset löytyvät kisasivuilta alla olevasta linkistä.

Kisasivut