Balettia kaikille!

26.11.2008

Tervetuloa balettitunneille kohottamaan kuntoa, parantamaan ryhtiä ja harjoittamaan venyvyyttä! Tunnit ovat avoimia kaikille seuran luistelijoille vauvasta vaariin sekä myös heidän vanhemmilleen.

EVT tarjoaa balettitunteja kaikille halukkaille luisteli-joille ja nyt myös heidän vanhemmilleen lauantaisin klo 09.00-10.00 Myyrmäen urheilutalon suuressa peilisalissa alkaen heti. Koko syyskauden hinta on ollut 70 euroa, mutta tässä vaiheessa ilmoittautuessa syksyn hintaa voitaneen tar-kistaa. Tunneille ei vaadita aiempaa kokemusta baletista eikä "virallinen balettiasu" ole pakollinen.

Balettitunneilla on syksyn aikana käynyt kaikentasoisia ja -ikäisiä harrastajia, mm. aikuisten luistelukoululai-siakin. Ota tästä siis itsellesi uusi, kehittävä ja huokea harrastus - mukaan mukava asu, jossa on helppo liikkua ja venytellä sekä sylillinen iloista ja reipasta mieltä!

Baletti jatkuu kevätkaudellakin tammikuusta huhtikuu-hun lauantaisin klo 09.00-10.00 hintaan 70 euroa + jäsen-maksu 15 euroa. Tunnit pidetään samassa paikassa eli Myyr-mäen urheilutalon suuressa peilisalissa. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Ilmoittautumiset järjestösihteeri Soile Turpeisel-le seuran toimistoon marraskuun aikana osoitteella toimisto.evt@gmail.com.