Siiri Rytkönen viides 1. valintakilpailussa

23.11.2008

Neljä seuramme debytanttiluistelijaa avasi kautensa hyvin tuloksin viikonloppuna Helsingissä järjestetyssä debytanttien I-lohkon ensimmäisessä valintakilpailussa.

Helsingfors Skridskoklubb rf (HSK) isännöi lauantaina 22.11.2008 debytanttisarjan I-lohkon valintakilpailua Pirkkolan jäähallissa. Kilpailussa kautensa virallisesti avasi myös neljä EVT:n debytantti-luistelijaa eli Saara Astola, Saila Pönkä, Siiri Rytkönen (kuvassa) ja Petra Stolt.

Kilpailu sujui kokonaisuudessaan EVT:n tytöiltä varsin hienosti, sillä Siiri Rytkönen luisteli komeasti sijalle viisi pistein 47.37, lunastaen samalla paikan kauden loppukilpailuun eli kultafinaaliin. Saara Astola sijoittui 11:ksi 42.49 pisteellään ja Petra Stolt 12:ksi 41.45 pisteellään - molemmat saivat paikat hopeafinaaliin. Saila Pönkä oli 24:s pistein 35.77. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 36 kilpailijaa. Voiton vei isäntäseuran Elle Koivunotko, 51.09.

Onnittelut Siirille kultafinaalipaikasta sekä Saaralle ja Petralle hopea-finaalipaikoista!

Kisasivu     Tulokset