Triplavoitto ja hopeaa Lappeenrannasta

16.11.2008
EVT:n muodostelmajoukkueet korjasivat potin sekä noviiseissa, minoreissa että aikuisissa II-lohkon ensimmäisessä valintakilpailussa.

Lappeenrannan Taitoluistelijat ry (LrTL) isännöi 15.-16.11.2008 muodostelmaluistelun noviisien, minoreiden sekä kansallisten sarjojen (juniorit, seniorit ja aikuiset) toisen lohkon ensim-mäistä valintakilpailua.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoilla oli kilpailussa mittava edustus: noviiseissa Dream Steps (ylin kuva), minoreissa Sunny Steps (keskimmäinen kuva), kansallisissa junioreissa Hot Steps, kansallisissa senioreissa Ex-Steps ja aikuisten sar-jassa Last Steps (alin kuva). 

Noviiseissa Dream Steps luisteli tyylikkään ohjelman ja voitti kovatasoisen kilpailunsa pistein 58.67. Toinen oli HSK:n Team Dynamique (55.61) ja kolmas EsJt:n Valley Bay Synchronics (48.92). Minorisarjassa Sunny Steps luisteli myös upeasti, tuloksena ensimmäinen sija tähtiarviointipistein 51.00. Toiseksi sijoittui HSK:n Team Sympatique (41.00) ja kolmanneksi EsJt:n Valley Bay Synchronettes (40.25).

Aikuisten sarjassa Last Steps tyylitteli komeaan voittoon pistein 45.00. Kansallisissa senioreissa Ex-Steps luisteli herkällä ohjel-mallaan hopealle, pisteitä kertyi 43.32. Kansallisissa junioreissa Hot Steps teki hienon debyytin kilpa-areenoille ollen sarjassaan kymmenes 25.76 pisteellään. Joukkue jäi vain vajaan pisteen kahdeksannesta sijasta, mikä osoittaa, että sekä valmennus-tiimi että luistelijat ovat tehneet hyvää työtä ja mahdollisuuksia on kauden edetessä vieläkin parempiin sijoituksiin.

Tarkemmat tulokset ja kilpailuun osallistuneiden joukkueiden esittelyt löytyvät oheisesta linkistä. Onnittelut kaikille joukku-eillemme mainiosta kauden avauksesta!

Kisasivu      Kuvia (yes.1g.fi)