Seuran syyskokous

5.11.2008

EVT:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 29.10.2008 Myyrmäen jalkapallohallissa. Kokouksessa valittiin mm. uusia johtokunnan jäseniä, päätettiin jäsenmaksusta sekä hyväksyttiin yhdistyksen uudet säännöt.

EVT:n syyskokouksessa 29.10.2008 valittiin johtokunnan varsinaisiksi jäseniksi Petri Tarjamo (ML) ja Katja Myllys (YL), jotka olivat ero-vuorossa varajäsenen paikoilta. Varajäseniksi valittiin uutena Markku Salonen (ML) sekä erovuorossa ollut Minna Rajalin-Käkönen (YL). Erovuorossa ollut Anu Saalasti (ML) ei asettunut ehdolle. Uusi johto-kunta aloittaa työskentelynsä vuoden vaihteessa.

Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2009 sekä sellaisenaan aiemmin kevätkokouksessa hyväksytyt uudet yhdistyksen säännöt. Säännöt ovat nyt Patentti- ja Rekisterihallituksen hyväksyttävinä, jonka hyväksynnän jälkeen ne voidaan ottaa käyttöön.

Ensi vuoden jäsenmaksun määräksi päätettiin 15 euroa. Jäsenet saavat pyynnöstä toimintasuunnitelman ja talousarvion järjestösihteeri Soile Turpeiselta, sähköposti toimisto.evt@gmail.com.

ML   Muodostelmaluistelu
YLYksinluistelu