Muodostelmaluistelun SM-sarjojen kauden avaus Helsingissä

4.11.2008


Loka-marraskuun vaihteessa oli Helsingissä nähtävillä maailman tasokkainta muodostelmaluistelua, kun suomalaiset SM-seniori- ja -juniorijoukkueet kohtasivat kauden ensimmäisessä valintakilpailussaan. EVT:stä kilpailuun osallistui viidenneksi sijoittunut Ice Steps.

Helsingfors Skridskoklubb rf (HSK) järjesti odotetun muodostel-maluistelun SM-senioreiden ja –junioreiden ensimmäisen valin-takilpailun 31.10.-01.11.2008.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoista (EVT) kilpailuun osallistui SM-juniorijoukkue Ice Steps, joka sijoittui kokonaiskilpailussa mukavasti viidenneksi pistein 146.90. Joukkue oli hienosti kolmannella sijalla lyhytohjelman jälkeen, mutta vapaaohjel-massa sattuneet kömmähdykset pudottivat sijoitusta pari pykälää alaspäin. SM-junioreiden kilpailun voitti Helsingin Luistelijoiden (HL) Musketeers, 171.52.

Ice Stepsien intensiivisen lyhytohjelman teemana on tällä kaudella Tulta ja Jäätä, Tangon Taikaa. Majesteettisessa vapaaohjelmassa sukelletaan keskiajalle teemalla Kruunun Jalokivi – kultaisen kuningattaren kohtalonvuodet. 

Lyhytohjelmakilpailu televisioitiin ja se lähetetään jälkilähetyk-sinä Urheilukanavalla tulevana viikonloppuna. Tarkat lähetys-ajankohdat löytyvät kanavan internetsivuilla olevasta ohjelmaoppaasta.   

Kisasivu       Urheilukanava