Luistelukouluohjaajaksi?

10.9.2008

Oletko kiinnostunut ohjaamaan lapsia, nuoria tai aikuisia luistelukoulu- ja harrasteryhmien tunneilla ensi kaudella? Toimi NYT!

Luistelukoulut alkavat jälleen syyskuun alussa! Mikäli olet kiinnostunut ohjaajan työstä seurassamme ensi kaudella, täytä rohkeasti oheisesta linkistä löytyvä avoin hakemuslomake.

Erityisen toivottavia ovat vasta aktiiviuransa lopettaneiden seuramme luistelijoiden hakemukset, mutta rekrytoimme luonnollisesti myös muista seuroista innokkaita, osaavia ja oppimishaluisia ohjaajia, mikäli tarvetta on.

Ohjaajan työ on palkitsevaa - se antaa paitsi mahdollisuuden säilyttää oman tuntuman jäähän ja rakkaaseen harrastukseen, myös tilaisuuden hankkia arvokasta työkokemusta eri-ikäisten ohjattavien parissa, hieman taskurahaa arjen menoihin sekä ennen kaikkea mahdollisuuden nähdä konkreettisesti työnsä tulokset luistelijoiden kehittyessä taidoissaan kauden mittaan. Ohjaajan työ avaa myös ovia valmentajaksi etenemiseen.

Koulutamme tarvittaessa valitut hakijat Suomen Taitoluistelu-liiton kursseilla. Täytä siis hakemuslomake jo tänään, saa-tamme ottaa yhteyttä juuri Sinuun!

Ohjaajan hakemuslomake